in

WIN: Mortal Kombat: Kollector’s Edition


Sub-Zero, Scorpion, Johnny Cage, wie kent ze niet? Deze maand draaft het hele zooitje vechtersbazen weer op inclusief de ware God of War, Kratos (alleen op de PlayStation 3). Om dat te vieren geven wij deze week een Mortal Kombat: Kollector’s Edition weg, voor een platform naar keuze. Je hoort het goed, misschien staat er dus binnenkort op jouw bureau wel zo’n vet beeldje van Scorpion en Sub-Zero die elkaar vakkundig slopen! Als extraatje doen er ook nog een t-shirt bij.

We maken nog meer mensen blij, want we mogen ook twee games voor een platform naar keuze met shirt en tot slot nog twee losse shirtjes weggeven. Natuurlijk moet je hier wel wat voor doen!

Kratos is in deze Mortal Kombat te gast. De God of War past met zijn Blades of Chaos en zijn nietsontziende sloopvaardigheden natuurlijk perfect in Mortal Kombat, maar welke bekende gamecharacters zouden nog meer goed bij Mortal Kombat passen? Is het Mario, die als fatality-move op een tegenstander springt? Of misschien Ezio Auditore da Firenze, die zijn hidden blade tactvol door iemands schedel boort? Laat je fantasie de vrije loop en stuur ons via onderstaand antwoordveld je meest originele hersenspinsel toe, waarin je beschrijft welk gamecharacter een goede gastrol in Mortal Kombat zou vertolken en waarom. Insturen kan tot en met 21 april.

Kijk hier voor de geldende spelvoorwaarden.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Grootste Pac-Man-game ooit gelanceerd

The Elder Scrolls V: Skyrim