in

Webshop 12Game.com failliet verklaard


De Nederlandse webshop 12Game.com is op 17 mei failliet verklaard. Het bedrijf is inmiddels opgekocht door Nextic Internet Concepts, die de werkzaamheden van de site voortzet.

“Consumenten en b2b-partijen moeten niks van de overgang merken. We zitten al in deze business en willen graag uitbreiden, vandaar dat we de onderneming hebben overgenomen”, verklaart Gazi Yucel, bestuurder van Nextic, tegenover Entertainment Business. Er zijn nog steeds games te bestellen in de webshop, en consumenten die een game hebben gereserveerd bij 12Game zouden deze nog gewoon moeten ontvangen.

Yucel zegt wel een aantal aanpassingen te gaan maken in de bedrijfsvoering. “Natuurlijk zijn er bij het bedrijf in het verleden een aantal zaken niet op een goede manier gegaan. Wij doen dat al wel goed, maar verder gaan we geen wijzigingen doorvoeren.” Wat Yucel betaald heeft voor de winkel wil hij niet zeggen, het enige dat hij kwijt wil is dat het een goede prijs was. Martijn van Valen, de voormalige eigenaar van 12Game.com, wil de details van het faillissement niet bespreken.

Nextic is eigenaar van een aantal verschillende webshops, waaronder Gamedumper, Futurezone, Mediadumper, Budgetveiling en Gameswaardebon.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

‘Slechte resultaat Alpha Protocol lag mede aan communicatie’

DiRT 3