in

NGP heet mogelijk PS Vita


Het is mogelijk dat Vita de officiële naam is van Sony’s volgende handheld, die momenteel nog onder de werknaam Next Generation Portable door het leven gaat. Daarvoor zijn verschillende aanwijzingen opgedoken.

Op 20 april, lang voordat de geruchten over de naam Vita de ronde deden, zijn er een tweetal domeinnamen met deze naam geregistreerd: PSVita.com en PlayStationVita.com. Het is echter niet bewezen dat Sony achter deze domeinregistraties zit. Op zijn ontwikkelaarsnetwerk heeft Sony wel de domeinnaam Vita.scedev.net aangemaakt.

Deze berichten volgen op recente geruchten van Mega Rock Blog. De eigenaar van dit blog, Hugo Miramontes, zou van een anonieme bron hebben vernomen dat de NGP Vita gaat heten. Kort na de onthulling verwijderde hij zijn hele blog en kwam hij op diezelfde plek met een statement waarin hij spijt betuigd: “Dit moet een van de stomste dingen zijn die ik ooit heb gedaan. Ik weet niet wat ik dacht. Het spijt me, echt.” Website RipTen beweert ook te hebben vernomen dat het apparaat Vita gaat heten.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De belangrijkste nieuwtjes van 30 mei 2011

Gemiddelde Call of Duty-speler steekt 170 uur in de game