in

WTF Update – Deel 45


Terwijl de Nederlanders dit weekend massaal hun spulletjes pakken en het landje verlaten, zitten wij nog zielig op ons kantoortje te zwoegen. Gelukkig kunnen we ons wel weer met leuke dingen bezig houden, zoals een nieuwe, gezellige en hopelijk grappige WTF Update.

Mortal Kombat with Children

Het is zomer. Dat betekent dat er geen hol op de televisie is en ik veroordeeld ben tot Comedy Central. Een zender die het waagt om voor de 6141e keer Married with Children uit te zenden, blergh! Nee, geef mij maar een nieuwe serie. Hoe zou het bijvoorbeeld zijn als de Mortal Kombat-personages Scorpion en Sub-Zero in één huis zouden wonen? Je ziet het in ‘Get over here!’

Zo speel je Rez!

Dankzij de wondere wereld van Facebook kom je soms in aanraking met megavette video’s. Deze keer werd ik geattendeerd op een video uit 2010, waarin een gamer de klassieker Rez speelt. Nu is de game destijds uitgebracht met een vibrator om de beats nog beter te verwerken, maar eigenlijk is dat niks in vergelijking met de onderstaande set-up. Niet grappig, wel indrukwekkend!

Arme badguys

Ook voor bijdrage gaat mijn dank uit naar mijn Facebook-vriendjes. Op de website Cracked is een wedstrijd gehouden waarbij gamers afbeeldingen konden insturen, die moesten laten zien dat badguys het in games vaak heel erg zwaar hebben. Een paar van de leukste afbeeldingen kun je hieronder vinden!

WTF Saints Row

Eigenlijk wisten we het al: uitgever THQ gaat met Saints Row: The Third all the way. Ze komen met briljante/bizarre trailers, ze kondigen aan dat er een pornoactrice is gestrikt als stemactrice (Sasha Grey) en alsof dat nog niet genoeg is, komt nu het bericht naar buiten dat naaktmodellen de game gaan testen. De feedback van deze dames moet ervoor zorgen dat het geheel nog beter gaat worden. Dat is voor ons een mooi excuus om plaatjes te publiceren van Heather Vandeven, Justine Joli, Heidi Baron, Shay Laren, Ryan Keely, en Nikki Benz. Gekuiste plaatjes hieronder, maar wie googlet zal gelijk met zijn neus in de boter vallen!

WTF Striptease

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Exclusief: Nederlandse finalisten Call of Duty XP bekend

Onthulling Resident Evil 6 in september