in

Larry: De Vrouwen


Zoals je waarschijnlijk wel gemerkt hebt, staat InsideGamer deze week in het teken van de nieuwste telg uit de Leisure Suit Larry reeks. Magna Cum Laude (zoals de subtitel luidt) is echter een totaal anders spel dan we van Larry gewend zijn. Oké, nog steeds is het de bedoeling vrouwen te versieren en ja, de schuine humor is nog steeds in grote mate aanwezig. Maar qua uiterlijk en spelopzet hebben we te maken met een totaal verschillende titel waarin alles via een soort mini-gamestructuur verloopt. Toch blijft de humor en de dosis seks centraal staan in het spel.

Larry Lovage is het kleine neefje van Larry Laffer, dé antiheld van weleer. Ook de nieuwe Larry kan er wat van, als het op het gebied van mislukte dates aan zou komen. Hij gedraagt zich bot, is niet bepaalde de knapste persoon en heeft daarbij ook nog eens heel wat pech. Het spel begint dan ook met een filmpje waarin Larry droomt over een roemreus bestaan, maar waarin hij eindigt met een flinke anticlimax: vogelpoep op z’n voorhoofd. Het was allemaal maar een droom en als hij net wakker is, verschijnt op televisie de aankondiging van Swingles. Dat is dé datingshow van het land en Larry voelt zich uiteraard geroepen mee te doen.

Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude is daarom opgebouwd uit meerdere ronden van Swingles. In elke ronde krijgt hij te maken met een drietal vrouwen, elk met hun eigen voorkeuren en uiterlijkheden. Aan Larry de taak elk van die vrouwen te versieren en een zogenaamd ‘Token of Affection’ te ontvangen. Wanneer hij deze heeft bemachtigd, kan hij door naar de volgende ronde in de datingshow, die overigens gepresenteerd wordt door Uma (zie foto). De InsideGamer-redactie heeft uit de vijftien beschikbare, sexy dames een selectie gemaakt. Voor elk wat wils dus.


Sally Mae Beauregard
http://media.insidegamer.nl/dump/1098920288.jpgSally Mae (21) is het boerenmeisje uit het spel, opgegroeid op een traditionele Amerikaanse boerderij waar ze onder andere koeien melkte en hielp met de oogst. Inmiddels heeft ze de stap gezet om wat te gaan studeren en wel de geschiedenis van de Amerikaanse landbouw. Sally is gek op paardenstaarten en grove baarden en houdt uiteraard van Country muziek. Ze is op zoek naar een goed dansende en zeer gevoelige man met een voorliefde voor Country muziek. Je komt als Larry zijnde al vroeg in contact met Sally en zal indruk moeten maken door het mixen van drankjes, dansen en natuurlijk kwartje werpen en niet te snel dronken worden.

Barbara Jo Bimbo
http://media.insidegamer.nl/dump/1098920241.jpgHoe anders is Barbare Jo dan wel niet. Deze cheerleader heeft de standaard voorliefde voor puppies, zondagen en ijsjes. Ze heeft een hekel aan gemene mensen en slechts één hobby: cheerleader zijn. Deze 21-jarige schone studeert communicatie, maar zal daar wellicht niet al te snel slagen omdat haar hersenen het waarschijnlijk (nog) niet toelaten. Barbare is niet de slimste van het stel en stort zich daarom maar volledig op het dansen. Haar achternaam ‘Bimbo’ spreekt overigens boekdelen en Barbare is niet weg van een wedstrijdje op de trampoline.

Beatrice Robensenito
http://media.insidegamer.nl/dump/1098920266.jpgDit in tegenstelling tot Beatrice, wiens hersenen die van menig gamer veruit overstijgen. Beatrice wil alleen in gesprek gaan met mensen die de zogenaamde “Geek Outfit” dragen. Zelf studeert ze overigens niet meer, maar is ze directeur van het apenresearchcentrum op de campus. Ze vindt eerlijkheid en intelligentie zeer belangrijk en heeft een overduidelijke hekel aan mensen die vreemdgaan. Dit is waarschijnlijk ná haar scheiding zo gekomen want inderdaad, ze ís gescheiden. Overigens is Beatrice met haar 39 jaar één van de oudere dames in het spel.

Analisa Gambozinni
http://media.insidegamer.nl/dump/1098920216.jpgDat is in ieder geval 18 jaar ouder dan Analisa, de dochter van een Italiaanse maffioso uit New Jersey. Analisa wordt een beetje gek van haar familie, waar ze niet begrepen wordt. Larry brengt zichzelf overigens nog in de problemen door zich hiermee te bemoeien, maar dat terzijde. De hobby’s van deze typische Italiaanse schoonheid zijn het verzamelen van munten en het gokken op van alles en nog wat. Van wie zou ze dat nou toch hebben? Verder zoekt ze een mollige man en heeft ze een hekel aan ratten en de FBI.

Luba Licious
http://media.insidegamer.nl/dump/1098921169.jpgLuba neemt dit bovenstaande allemaal niet zo nauw. Deze 21-jarige doet eigenlijk alles wat met seks te maken heeft. Ze heeft zo’n beetje de hele campus wel gehad, waaronder ook een zwerver en wat andere vreemde mannetjes. Naast seks is ook alcohol trouwens een dagelijkse behoefte voor Luba. Larry kan alleen in een dronken toestand met haar praten en moet ook eens iets sterks voor haar mixen. Niks is echter sterk genoeg want een andere hobby van Luba is het krijgen van een alcoholvergiftiging. Voor Larry is dit dé dame voor een snelle beurt, maar of dat ook gaat lukken?

Uiteraard kom je in Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude nog veel meer vrouwen dan degenen die we hierboven beschreven hebben. Deze week volgt nog een uitgebreide verdieping via videomateriaal en het slotoordeel in de vorm van een recensie.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

600.000 PS2’s verkocht in Nederland

Ken Kutaragi spreekt over de PSP