in

Deus Ex: Human Revolution krijgt Benelux Edition


Deus Ex: Human Revolution krijgt in Nederland en het Nederlandstalige gedeelte van België een speciale Benelux Edition. Deze editie van de game bevat een aantal in-game extra’s.

Deze extra’s zijn onderverdeeld in twee extra contentpakketten. Het Explosive Mission Pack bevat een missie met een gastoptreden van een personage uit de eerste Deus Ex-game en geeft de speler een speciale granaatwerper, een apparaat om sloten mee te openen en een op afstand te detoneren explosief. In het Tactical Enhancement Pack zit een Huntsman Silverback dubbelloops jachtgeweer, het SERSR Longsword Whisperhead geluiddempend sluipschuttersgeweer en tienduizend extra credits om items mee te kopen.

De Benelux Edition vervangt de standaard editie van het spel en wordt zodoende aangeboden voor een adviesprijs van 59,99 euro. Naast deze Benelux Edition is Deus Ex: Human Revolution beschikbaar als Collector’s Edition en Augmented Edition. Gisteren werd bekendgemaakt dat de game goud is gegaan, wat betekent dat deze klaar is om gedrukt te worden. Deus Ex: Human Revolution ligt 26 augustus in de winkels voor PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Geef een reactie

Onthulling Resident Evil 6 in september

Minecraft krijgt nieuwe, teleporterende vijand