in

Skyrim kan in twee uur worden uitgespeeld


Wanneer spelers zich haasten en The Elder Scrolls V: Skyrim door en door kennen, kunnen ze het hoofdverhaal van de game in ongeveer twee uur uitspelen. Dat meldt ontwikkelaar Bethesda op zijn eigen blog.

Bethesda houdt voor elke game die het maakt een speedrun-competitie, kort voordat een game af is. Daarin strijdt de beste speler van het ontwikkelteam tegen de beste speler van het kwaliteitscontroleteam om de game zo snel mogelijk uit te spelen. Sam Bernstein van kwaliteitscontrole heeft gewonnen met een tijd van twee uur, zestien minuten en tien seconden, twintig seconden sneller dan zijn tegenstander.

Hoewel de tijden zeer dicht bij elkaar zitten, hebben de deelnemers volgens Bethesda volledig verschillende paden naar het einde toe genomen. Bethesda benadrukt dat spelers die de game niet door en door kennen, aanzienlijk langer over het uitspelen van Skyrim doen. Ter vergelijking geeft de ontwikkelaar aan dat de speedrun-competities van The Elder Scrolls IV: Oblivion en Fallout 3 een uur sneller waren.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Geef een reactie

Vermeende Skyrim-plattegrond gelekt

‘BioShock Vita wordt geen directe overzetting’