in

Grappig en waargebeurd verhaal!


Je gaat nu een echt –maar wel toevallig- gebeurt verhaaltje lezen…

Op donderdag 07 augustus gingen ik en een vriend en een vriendin naar het shopping center te Wijnegem. Ik ben dan wel geen grote shop-fan, maar het was beter dan heel de dag thuis zitten met de gedachte dat ze daar lekker plezier hadden. Dus lopen wij daar wat rond, eten we wat kopen we lekker posters en hebben dus eigenlijk best wel veel plezier.

Dan ineens uit het niets zien we daar één van de grootste winkels, de Peek&Cloppenburg.; Dus lopen we daar wat zie ik daar ineens een fantastische trui. Dus ik wil hem kopen, na een lange discussie over vanalles en nog wat lopen we naar de kassa tot, ik merk dat ik mijn portefeuille ergens heb laten liggen. Lichtjes in paniek begin ik rond te kijken in de winkel. Tot ik opeens het geluidje hoor van een microfoon die aangaat. Oef denk ik, die is gered. Maar wat komt er uit die luidspreker niet mr. Theunissen word aan de kassa gevraagd, maar mvr. Theunissen. Mijn vrienden liggen al meteen plat, ik ren naar de kassa en zeg dat ik mijn portefeuille verloren heb en dat ik eigenlijk een meneer ben. Ik begrijp het wel op die foto op mijn portemonnee heb ik langer haar en het ligt echt heel raar. Ik had net een ‘bad hair day’ toen ik naar de fotograaf moest. Misschien wel herkenbaar, maar even back to the point. Die mevrouw aan de kassa ondervraagt mij dus en ik zeg ik K. Theunissen heet en op 26 april geboren ben en ik krijg mijn portefeuille terug. Komt daar ineens een mevrouw aanrennen. Die zich afvraagt waarom ze bij de kassa gevraagd is. Die heette ook Theunissen. Lagen wij weer helemaal plat. Lachend gingen we die winkel uit.

Dat maakte die dag wel eentje om te onthouden.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bureau voor Gamers: Nintendo’s mysterieuze driehoekjes

Rollercoaster Tycoon 3D Review