in

gamer forever.


De meeste kunnen zich nog goed herinnerden wat de eerste game was die ze spelde. Die van mij was super Mario bros 2. Naar 12 jaar gamen, game ik nog steeds zo heb ik heel wat verschil mee gemaakt van 2D naar 3D. Zo heb ik ook de controle zien verander van een irritante N64 controle tot een fijne controle van deze tijd.

http://www.youtube.com/watch?v=bzzJEu93gjQ

Ik ben blij dat ik nog game. En ik hoop dat ik nog veel fijne veranderingen mag mee maken. Zal wel want de game-industrie wordt steeds groter en groter, en krijg steeds nieuwe technieken zo wel hardware als software.

Ik hoop nog veel nieuwe games en nog vele jaren game plezier. En natuurlijk ook voor de gene die het ook nog willen game. (zowel mensen die net begonnen zijn als het al jaren doen.)

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bureau voor Gamers: Nintendo’s mysterieuze driehoekjes

Rollercoaster Tycoon 3D Review