in

Gandalf Vs. Dumbledore


Hallotjes mensjes welkom bij deze epische strijd van Gandalf Vs. Dumbledore(yay)

Waarom ik dit doe? Nou ik vind het wel eens leuk om te weten wat jullie vinden van de grootste tovernaren die er ooit bedacht zijn. Gandalf en Dumbledore(of Perkamentus voor de Nederlandstalige liefhebbers).

Gandalf

Waarom wel?

Hij is gewoon een fantastische tovenaar van de Istari(gaaf woord :)) en kan als hij dat wil een heel groepje orks in de fik zetten. Buiten dat is hij ook nog van de Maiar of Valinor(Demi-God). De Valinor noemen Gandalf: Olórin en hij is ook nog de meest wijze van alle Maiar(dus ook slimmer dan Saruman en Sauron, Ja Sauron hoorde ook bij de Maiar!). Hij werd met zijn aankomst op Midden-Aarde begroet door de scheepsjongen Círdan en die gaf hem vervolgens Varnya, de Ring van Vuur.

Waarom niet?

Hij heeft Sauron in de 2de era(in die tijd was Sauron nog maar een Necromancer) meerdere keren laten ontsnappen en als hij niet had zitten klungelen was die oorlog niet nodig geweest. Hij sloeg het aanbod af om hoofd van de White Council te worden en vervolgens omdat Sauron het kwaade pad nam werd Saruman het hoofd.

Dumbledore

Waarom wel?

Hij is het hoofd van Hogwarts(Zweinstein) en heeft tevens een van de Relieken van de Dood in zijn bezit gehad(Zegevlier,de meest krachtigste toverstok).

Die stok had hij bemachtigd door het verslaan van zijn vroegere vriend maar nu Duistere Tovenaar: Grindelwald.

Waarom niet

Hij wist alles van tevoren maar heeft niets los gelaten dat had heel wat dode leerlingen kunnen schelen. Hij werd verslagen(met opzet) door een van zijn leraren en maar is drie maal raden wie….

Oh ja en hij heeft een vieze baard en een mogoolisch hoedje.

Nou wil ik aan jullie vragen, ja jij ook! Wie is volgens jullie de beste?

Oke het is besloten Gandalf wint leer er maar mee leven 🙂

ik wil even nadruk leggen dat dit uiterst nodig was. Dus ja dit is nuttig en zo niet……..Ja pech

even na genieten 🙂

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bureau voor Gamers: Nintendo’s mysterieuze driehoekjes

Rollercoaster Tycoon 3D Review