in

Ben je nou zo dom, of doe je nou zo dom?


Is er onderzoek gedaan naar het opleidingsniveau van de bezoekers van IG, want steeds weer verbaas ik me over het niveau van velen op deze site. In de tijden dat ik de site eigenlijk links laat liggen, vraag ik mezelf altijd af hoe het kan dat ik dit doe. Ik heb immers een hobby waar deze site naadloos op aansluit en mij van informatie kan voorzien, namelijk games. Toch vermijd ik de site vaak en vandaag ben ik erachter gekomen waarom.

Op ongeveer elk topic dat ik zie, lees ik ongegronde, ondoordachte reacties van figuren die zich verlagen tot een niveau waar zelfs de doorsnee kinderjuf zich voor schaamt. Ik wil me niet associëren met dit volk en daarom mijd ik de site. Ik ben er van overtuigd dat ik niet de enige ben en dit is zeer spijtig te noemen. Toch is er zonder gedragsverandering van de personen in kwestie niks aan te beginnen.

Als voorbeeld zal je gewoon eens naar een willekeurig topic over bijvoorbeeld PES of Fifa gaan. Één van deze twee afkortingen is genoeg om een digitaal bloedbad te veroorzaken, terwijl dit nergens voor nodig is. Staat er dat PES een innovatief aspect aan de game wil toevoegen, dan is de standaard reactie dat FIFA beter is, terwijl dit helemaal niet van belang is. Overigens is dit omgekeerd net zo erg.

Het zijn deze mensen die in mijn ogen op den duur een site kapot kunnen maken omdat er simpelweg mensen zijn zoals mij die beu worden van dit gezeik. Mijn vraag aan dit soort mensen is dan ook. Ben je nou zo dom, of doe je nou zo dom?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bureau voor Gamers: Nintendo’s mysterieuze driehoekjes

Rollercoaster Tycoon 3D Review