in

Adios Amigo’s


Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. Met dat cliché zou ik mijn laatste artikel voor InsideGamer niet moeten willen beginnen, maar ik doe het toch, want ook dat is Youri. Je leest het goed, ik ga weg bij InsideGamer. Niet omdat ik het niet meer naar mijn zin heb, maar omdat ik toe ben aan een nieuwe uitdaging. En die heb ik gevonden. Ik ben vanaf nu de hoofdredacteur van Gamer.nl.

Jawel, ik word hoofdredacteur van de grootste concurrent van InsideGamer. Nou kan ik me voorstellen dat dat wat raar overkomt. InsideGamer en Gamer zijn weliswaar eigendom van hetzelfde bedrijf (Sanoma Men’s Magazines), maar van concurrentie is er nog zeker sprake. En dat moet ook zo blijven denk ik, want concurrentie dwingt beide sites om optimaal te blijven presteren. Er zijn ook wel mensen die hebben gezegd dat Gamer en InsideGamer dezelfde site zouden worden, dat gaat dus zeker niet gebeuren. Ook zal ik als hoofdredacteur niet proberen om van Gamer een InsideGamer-achtige site te maken. De websites hebben hun eigen kwaliteiten en dat moeten we lekker zo houden.

Ik verlaat het warme nest en ga de “vieze overloper” uithanger. De Feyenoorder die gaat voetballen bij Ajax. Hoewel de voetballers dat zelf vaak professioneel genoeg kunnen oppakken, kunnen de supporters dat vaak niet. Van jullie heb ik echter een hogere pet op en ik verwacht dan ook geen fluitconcerten. Het is misschien wel een onverwachte overstap, maar ik zie mezelf als een professional en zal me dan ook keihard inzetten om ervoor te zorgen dat Gamer.nl nog een stuk beter wordt.

Ik heb een heerlijke tijd gehad bij InsideGamer, prachtige perstrips gehad, geweldige games gespeeld en natuurlijk heel veel lol gehad met de redactie. InsideGamer heeft me mijn eerste “echte” baan gegeven en dat is natuurlijk iets dat ik nooit zal vergeten. Iets wat ik erg ga missen zijn mijn video-optredens. Tijdens mijn hele studie heb ik veel toneel gedaan en daarna waren de video’s van InsideGamer mijn grote uitlaatklep. Eén van de leukste dingen die ik gedaan heb, is toch wel de “Angry German Kid”-imitatie (laatste stukje van onderstaande video).

Dus lieve kijkbuiskinderen, het was een mooi feest, maar ik ben op weg naar de volgende party. Adios amigo’s! En kom me eens bezoeken op Gamer.nl. (Jelle zegt: NIET DOEN, negeren die HAP!)

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bureau voor Gamers: Nintendo’s mysterieuze driehoekjes

Rollercoaster Tycoon 3D Review