in

IGF Villa – Mo Monniejj, mo problems


Wat doe je als je op een avond in de slowchat zit en de chat is slowwww? Je stelt voor een IG sitcom te maken die uitgroeit tot een reallife soap. Waar vervolgens verhalen over geschreven worden. Dit is er een:

Mo Monniejj, mo problems

De IG Villa werd opgeschrikt door een hard en schel geluid. Met een geeuw werd Monniejj wakker en riep: “Zet godverdomme die wekker uit!!!” Van een paar kamers verder hoorde ze Snappie terugroepen dat het hem speet. Het zal hem zeker spijten dacht Monniejj bij zichzelf, als hij nog eens zoiets flikt zou ze hem wel eens laten zien waarom ze de bitch van het huis is. “Naja laat ik maar eens gaan ontbijten voordat Vlaflip er weer over heen kotst.” Ze stond op en liep de badkamer in, even snel scheren en haar masker opzetten en ze was er weer helemaal klaar voor.

In de keuken waren Marianne, Snappie en 7threst alweer van de partij. Ze zaten stuk voor stuk met een boos gezicht. Zo ging het elke ochtend sinds Jasmijn geen ontbijt meer maakte. Terwijl Snappie een hap van zijn broodje kroket nam begon 7threst toch een partij te schelden. “Godverdomme! Waarom kon die klote Raem niet gewoon met zijn poten van Jasmijn afblijven!!” De anderen, inclusief Monniejj kijken hem met een verbaasd gezicht aan. “Sinds wanneer val jij op kleine meisjes, homo?” Zegt Monniejj op de toon zoals we die van haar gewend zijn. 7threst blijft rustig onder de opmerking, hij heeft al eerder geleerd dat wanneer Monniejj spreek, je beter je mond kan houden. “Nee nu maakt ze geen ontbijt meer, omdat ze constant aan het neuken is met Raem.” Lekker belangrijk denkt Monniejj bij zichzelf. Wat ze niet kan begrijpen is dat Raem voor dat schrielkipje gevallen is, ze heeft niet eens masker?? Wanneer Snappie zijn broodje kroket op heeft loopt hij op Monniejj af. Met een zwoele bijna Barry White achtige stem vraagt hij aan haar: “Mooie benen, wanneer gaan ze open.” De felle knal die veroorzaakt wordt door het contact tussen haar hand en zijn wang doet de overige aanwezigheden verschrikt opkijken. Met een dieprode handafdruk druipt Snappie af.

Een harde stem klinkt door de luidsprekers. “Alle bewoners verzamelen in de huiskamer!!” Godverdomme zegt Vlaflip, die net binnen komt. Weer zo’n verdomde opdracht! De stem is afkomstig van Jaspert, programmadirecteur van het huis. Monniejj heeft al tijden een vete met die vent. Dromerig denkt ze terug aan die dag dat het allemaal begon.

Het was een druilerige herfstdag. De eerste dag dat het spektakel rond de IG villa allemaal begon. Er was een kennismaking met de verschillende deelnemers en de leiding. Wat was iedereen toen nog jong en naïef. Jasmijn en Raem waren nog geen stel, Snappie had nog een actief seksleven, Marianne kwam nog wel eens in beeld en Vlaflip had nog nooit gekotst. Om maar niet te spreken over Chiz die Jehova getuige was, Choqo voor zijn sexchange, Karel met sex-appeal en Fidelity die tot over haar oren verliefd was op 7threst. Monniej dacht na over de perverse gevolgen die dit programma op elk van de deelnemers had gehad. Niet in de minste zin zichzelf. Haar masker had ze al wel, maar ze was onschuldiger, liever, een echte schat. Had ze toen maar geweten dat de eerste stap naar de bitch die ze nu was die dag zou komen. Het moment dat ze Jaspert zou ontmoeten.

Ze schrikt terug naar de keuken, de rest is ondertussen al vertrokken naar de huiskamer, en zelf begeeft ze zich daar nu ook heen. De boodschap van Jaspert is simpel, de kijkcijfers dalen als een malle, dus er moet weer wat leuks gebeuren. De serie heeft maandenlang aan top gestaan door de moord op Karel, maar daar kunnen ze niet meer op liften. Jaspert gaf aan dat er een nieuwe gast kwam, vergezelt van 50 kratten wodka. Om wat meer leven in de brouwerij te krijgen. Daarnaast zou er in het huis een pistool verstopt worden, degene die het vind mag het gebruiken. “Wat een eikel die Jaspert” denkt ze bij zichzelf. Als de rest ontstelt door het nieuws weer afdruipt gaan haar gedachten weer naar die eerste dag.

Monniejj, hoort ze iemand roepen. Ze kijkt op, het is die programmadirecteur, Jaspert ofzo. “Zou je even met mij mee kunnen gaan naar het regiehok? We moeten even iets controleren.” Ze loopt mee met Jaspert naar het donkere regiehok. Eenmaal daar aangekomen vraagt ze zich af wat ze daar moet doen. Vervolgens hoort ze een zacht geluid, alsof de gesp van een riem op de grond valt. “Wat vindt je hiervan?” Hoort ze Jaspert zeggen. Monniejj heeft niet door waar het over gaat, vanachter haar masker was het al moeilijk om Jasperts hele hoofd er op te krijgen. Toen haar blik iets naar beneden ging kreeg ze vuurrode wangetjes. Jaspert had naar namelijk zojuist een keiharde swaffel gegeven. Monniejj gilde het uit, half van angst voor deze onbekende piemel, half uit pijn en half uit opwinding. In wiskunde was ze overigens nooit erg goed geweest. Na welgeteld 2,3 seconden kwam Jaspert al schreeuwend in haar masker en riep dat ze op moest donderen. Het was zo wel mooi geweest. Monniejj bleef beteuterd achter, een traan vormde op haar oogleden.

Terug in het heden zou het niet lang meer duren voordat de mystery guest zou verschijnen, het was in het huis het gesprek van de dag. Raem en Jasmijn wilden graag een baby om voor te zorgen, Marianne vroeg zich af waarom er een nieuwe kwam als zij al zo weinig in beeld was. 7threst hoopte op Gerard Joling. Vlaflip maakte het geen reet uit, hij had toch al over iedereen gekotst. Chiz wilde een nieuwe neger en Snappie hoopte op een meisje met O-benen. Choqo wilde een plastisch chirurg, hij was namelijk niet langer tevreden met zijn sex-change. Het enige wat Fidelity wilde was een nieuwe man, eentje die niet uiteindelijk homo bleek te zijn. Onze heldin kon het geen reet schelen, al zou een nieuwe gemaskerde man haar niet verkeerd uitkomen. Zorro of Batman… Hmmm. Ze wilde namelijk weer eens mysterieuze seks, zoals toen met Jaspert. Die keer die haar leven zo verandert had.

Terug in het regiehok zat Monniejj stiekem huilend op de grond. Verdrietig dat haar mystery man Jaspert haar zo behandeld had. Maar toen kwam ze tot inkeer, ze wilde niet langer een slachtoffer zijn en gewoon de baas spelen. Zo gezegd zo gedaan. Ook wilde ze beter worden in wiskunde!

Het moment supreme was aangebroken, iedereen was verzamelt in de huiskamer. Er waren al een aantal kratten geleverd toen er een schaduw over de mensen heen viel. Het felle licht van de camera’s achter hem verblindde de deelnemers en maakte het onmogelijk te zien wie het was. De lichten gingen uit en Monniejjs hart sloeg een slag over. Voor haar stond een man… met zijn handen voor zijn gezicht. De rest van de deelnemers was een stuk minder opgewonden dan zij, logisch, die boeren snappen het doel van een masker niet. Maar zij en deze jongen, wisten hoe het moest. Natuurlijk was het geen echt masker, maar het idee van de handen voor het gezicht hebben, intrigeerde haar enorm. Minuten verstreken, en opeens verschoof er een vinger van de handen van de vreemdeling. Monniejj ving een glimps op van de helderblauwe ogen die er achter schuilden. Ze was op slag verliefd. De handen gingen compleet weg en de vreemdeling kwam op haar af. Hij stond voor haar, Monniej gleed bijna van de leren bank af, zo nat was ze. Hij stak zijn hand uit, kust haar hand en stelde zich voor met “Vigilante”.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bureau voor Gamers: Nintendo’s mysterieuze driehoekjes

Rollercoaster Tycoon 3D Review