in

Het Mortal Marcel jaaroverzicht 2009! WOOOOOOOOOOOHOOOO!


Verdomme wat gaat zo een jaar snel tegenwoordig!

Je knippert even met je ogen, kijkt wat om je heen, eet een broodje papi de pito, krabt je balzak en het jaar is al weer voorbij.

We sluiten dit jaar een jaar van recessie, economische instorting en Mexicaanse virussen af.

Als we niet op de economische afgrond stonden, dan stonden we wel op het punt om allemaal dood te gaan aan Killer Griep V3.2. Wat heeft men ons dit jaar bang proberen te maken zeg. Ik heb vanaf nu zoiets van Zolang het niet om een Zombie-virus gaat, of iets met explosieve zoutzuur bevattende diarree, laat ik me niet meer bang maken. :O We sluiten ook een jaar van opvallend grote sterfte in de wereld van de sterren. We zijn een aantal grote namen kwijtgeraakt afgelopen jaar waar Michael Jackson de grootste van was.

We hebben een jaar gehad waar de wereld zoals we die kennen op het punt van revolutie stond, als het niet in Iran was, dan was het ergens in Zuid-Amerika. Een jaar die aan zijn eind liet zien wat een beetje sneeuw met een land kan doen, waar iets te veel regen liet zien kwetsbaar sommige gebieden en landen zijn voor overstromingen. Misschien moeten we een soort van Europese Delta werken laten maken, want het weer lijkt alleen maar extremer te worden.

We hebben een jaar achter de rug die voor altijd onthouden zal worden om het feit dat de eerste zwarte Amerikaanse president in de geschiedenis van alles is gekozen. Met een kleine zin van hoop won Barrack Obama zijn presidentschap Yes We Can! Maar volgens vele ongeduldige en een aantal domme en haat dragende mensen is het meer No We Will not!. Blijkbaar is het feit dat de schade grotendeels door de vorige 8 jaar kwam, niet van belang. Dat is blijkbaar niet belangrijk om rekening mee te houden. Obama heeft een redelijk heftig eerste jaar achter de rug. Hij is president van een land wat op de economische en sociale afgrond staat in een wereld die er niet veel beter voor staat. Dat is niet iets wat je in een jaar oplost lijkt me. 😆 Of eigenlijk wel, als we allemaal eens normaal gaan doen.

Hier in Nederland was het ook een spannend jaartje, een kamikaze actie van ene Karst Tates op Koninginnedag , de val van de DSB bank en de ontdekking dat o.a. De Nederlandse Bank hier eigenlijk verantwoordelijk voor is. Een vliegtuig crash op Schiphol, de zoveelste in korte tijd wereldwijd. Is niemand anders dit opgevallen? Sinds eind 2008 lijken vliegtuigen zo maar uit de lucht te vallen. Niemand die dit onderzoek waardig acht? Ik vind het wel apart dat er ineens zoveel vliegtuigen neerstorten. Het is nu haast om de maand raak.

Ook kwamen we er achter dat onze kinderen niet veilig zijn tijdens de zwemlessen. Benno L. de pedofiele zwemleraar liet ons dit zien doormiddel van zijn erotische zwembad photoshoot. Waar hij fotos nam van zijn minderjarige leerlingetjes door ze naakt te laten poseren en nog meer van dat soort viezigheid. Ik snap echt niet waarom zulke lui niet gewoon gecastreerd kunnen worden en volgespoten met een verdovingsmiddel voor olifanten. Buiten dit en de doodstraf, zie ik geen andere oplossing voor zulke onmensen. Therapie blijkt zijn vruchten niet af te werpen en TBS is een soort van draaideur vakantie oord geworden.

Ook leek een compleet download verbod zijn gezicht te laten zien het afgelopen jaar. Ik denk dat we in 2010 niet vreemd op moeten kijken als de vrijheden van internet grondig worden aangepakt. Het eerste grote slachtoffer zal het downloaden zijn. Ik zie het wel gebeuren dat dit eind volgend jaar wereldwijd ingevoerd wordt. In plaats dat ze juist gebruik maken van de mogelijkheden van downloaden van content, gaan ze het verbieden. Er valt zoveel te verdienen aan het legaal maken van muziek en films downloaden en vooral aan het zelf online aanbieden van je producten. Maar blijkbaar ziet men dit totaal niet in op moment. Ik denk dat als ze het downloaden aan banden hebben gelegd, dat onze geliefde porn aan de beurt is. Maar dan volgt er echt een revolutie, die zijn gelijke niet kent, denk ik. 😆 CYBER-WANKERS UNITE!!:]

2009 was ook het jaar waar we het nodig vonden om de maan te bombarderen, om water of zo te vinden op de maan. Zes dagen later schiet er in eens een grote brok ruimte rots over Noord-Oost Nederland en ergens bij Duitsland en Denemarken, toevallig! 😀 De LHC (large hadron collider) die ergens onder Geneve ligt, wil maar niet goed werken in 2009 en breekt na iedere poging om hem te starten. Hij heeft het volgens mij nu 2 weken goed gedaan en is de rest van de tijd kapot. Ik kon me nog herinneren dat ze zeiden dat er helemaal niks mis kon gaan. 😆 Nou ja, zolang er maar geen gaten in de lucht ontstaan, of er poorten naar een hel dimensie wordt geopend.8] Als het een epic gangbang dimensie blijkt te zijn, is dat in mijn ogen niet zo een probleem trouwens. :9

Er zijn nog zoveel dingen gebeurd die ik wel uit zou kunnen lichten, maar om eerlijk te zijn heb ik niet zoveel zin om dat te doen. Ik ben wel benieuwd naar wat 2010 ons gaat brengen, we gaan onze tienerjaren in! Hoe spannend wil je het nog hebben? Laat die puberteit maar komen, ik heb er wel zin in. 8] Grote veranderingen in het vooruitzicht, hormonen die op spelen, je zelf leren ontdekken en ontplooien. Mooie en spannende tijd is dat. Je leert jezelf en anderen te bevredigen, en is dat nou niet wat we allemaal willen? Om bevredigd te worden en te zijn? 8] Ik zie het wel goed komen het komende jaar. Gaat wel leuk worden denk ik, een jaar met kansen en keuzes. Nu hopen dat we slim genoeg zijn om de juiste kansen te pakken en de juiste keuzes te maken…

Nou kinders, het uur van knallende kurken en mensverminkend vuurwerk is bijna weer aangebroken. Hoeveel vingers zullen er dit jaar weer sneuvelen, hoeveel ogen zullen verloren gaan? Hoeveel discotheken zullen er deze jaarwisseling in vuur en vlam op gaan? Hoeveel jongens en meisjes zullen verdwaasd wakker worden en zich in eens realiseren dat ze de afgelopen nacht seksueel zijn misbruikt? Hoeveel mensen zullen de volgende dag niet meer wakker worden omdat ze gestikt zijn in hun eigen kots tijdens het slapen? Dit zijn de vragen die ons bezighouden en de vragen die vrijdag beantwoord zullen worden. :]

Alvast een gelukkig Nieuwjaar en ongepast sensuele knuffels en kusjes,

Marcel (K)

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bureau voor Gamers: Nintendo’s mysterieuze driehoekjes

Rollercoaster Tycoon 3D Review