in

Verveling en Tandenborstels…


Wat te doen als je je verveelt…

Iedereen heeft weleens zo’n moment dat hij zich verveeld, en afvraagt wat voor leuks hij nou gaat doen (kan natuurlijk ook een zij zijn). Sommige mensen gaan in dat soort gevallen tijden achter de computer hangen of een film kijken, ik dacht: ik ga die sleur verbreken! Zie hier het resultaat. Teksten schrijven uit verveling. Gelukkig houd het hier niet op, want waarom niks doen waarmee je de wereld een beetje mee helpt? Om deze reden heb ik besloten om een recensie te schrijven over iets dat iedereen nodig heeft, namelijk een tandenborstel, en dan wel één specifieke tandenborstel, mijn tandenborstel. Het noemt zichzelf: FriscoDent!

De FriscoDent Tandenborstel

Je hebt er vast wel eens van gehoord, de tandenborstel, ontworpen door ‘professionals’, en blijkbaar getest door niemand, anders was hij wel anders geweest. Mijn tandenborstel, is precies zo’n geval. Iemand heeft bijvoorbeeld bedacht om aan weerszijden van de tandenborstel drie plastic uitsteeksels te plaatsten, voor het éxtra schone tandartsgevoel? Gewoon om het er mooi uit te laten zien? Of om Jan Modaal op te lasten met een irritante borstel? Ik weet het niet, maar wat ik wel weet dat het je tanden poets alsof er zes tandenstokers aan je borstel bevestigd zijn.

Wat ik verder merk is dat er overduidelijk te veel aandacht is besteed aan schoonheid en te weinig aan ergonomie. Zo is bijvoorbeeld de kop met haartjes te klein. Wat wel weer toe moet worden gegeven is dat de tanden borstel er aardig uitziet en in vier ‘hippe kleuren’ verkrijgbaar is. Om deze recensie af te sluiten wil ik ook nog notie maken van de schamele bevestiging van de poetsharen. zo nu en dan vind je er namelijk wel een terug in je mond, en net zoals ander haar is dit de laatste plek waar je haar hebben wil.

Uiteindelijk kan ik uit bovenstaande gegevens maar één ding concluderen, we gaan weer terug naar de goede oude tandenborstel die je bij de GGD krijgt. Gratis, in een veeltal verschillende kleuren verkrijgbaar, laat geen haren los en bij goed gebruik een gaatjesgarantie!

pluspunten:

– mooi uiterlijk

– doet wat hij moet doen

– goedkoop (ALDI hè)

minpunten:

– verwondt je tandvlees

– haren laten wel eens los

– te kleine borstel

beroordeling: 2/5

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bureau voor Gamers: Nintendo’s mysterieuze driehoekjes

Rollercoaster Tycoon 3D Review