in

Het ongeval van 25 juni 2009


De wereld was in schok, de grootste entertainer van de wereld was misschien overleden? Internet was in de ban van onze grote Michael Jackson, twitter was over-capaciteit en nieuwssites werden ongelofelijk vaak bezocht. Ookal was hij volgens sommigen een kinderpedo of verkrachter of wat dan ook, iedereen kende zijn muziek. De jeugd van tegenwoordig kwam er opeens achter wie Michael Jackson was, en al gauw was zijn fans verviervoudigd onder de jongeren. Jongeren dachten, Michael Jackson? En startte even Youtube op om te kijken wie en wat hij nou was. Michael was toch die ouwe vent die met een mondkapje rondloopt? Die gozer die zijn huid wit maakt omdat hij geen neger wilt zijn?

Voor de haters, meneer Jackson lijdde aan Vitiligo. Vitiligo? Een ziekte waardoor je zwarte huid pigment verliest en dus wit wordt. Ooit zijn tapes om zijn vingers gezien? Hij kreeg als eerste last bij zijn vingers en heeft ze geprobeerd te verdoezelen met stukjes witte tapes. Deze tapes groeide al gauw uit tot de King Tapes, geheel onbedoeld. Voor de mensen die nog steeds niet geloven dat hij aan Vitiligo lijdt maar aan een of ander idee dat hij wit moet zijn, ga maar gezellig zijn overlijdingsrapport lezen. Staat het allemaal geweldig in en ook op Wikipedia en Youtube kan je genoeg zien. Onze meneer hield wel van plastische chirurgie, hij is er vaak geweest om een neuscorrectie te nemen. De neus van Jackson ben ik nog steeds niet van overtuigd, waarom heeft hij nu zo’n eng neusje? Michael zag er beter uit toen hij nog zwart was.

Jeugd is niet aan de orde geweest bij Michael, op zijn vijfde moest hij al springen en dansen en zingen op het podium. Natuurlijk was het ook zielig doen, vriend van Michael vertelde dat hij helemaal niet werd geslagen door zijn vader. Maarja, who knows? Na zijn optredens bij The Jackson 5 was het stil bij deze man, maar na de hit van Thriller was zijn succes niet meer te onderscheiden. Deze clip werd drie keer per uur gedraaid, te bedenken dat deze clip meer dan 10 minuten duurde. Na Billie Jean was het ongekend, moonwalken was in.

Omdat ik geen zin heb om het hele levensverhaal van Michael Jackson te vertellen, als jullie dat toch willen verwijs ik jullie vrolijk naar Wikipedia, wil ik nog wel wat dingen aan de orde brengen. Is Michael nou echt dood of leeft hij nog? Volgens verschillende filmpjes van Youtube leeft hij nog, ik vind die filmpjes echt heel goed bedacht en gekeken door de makers. Wat denken jullie?

Link van het Youtube filmpje : http://www.youtube.com/watch?v=mmq7O3_zXRI

Kijk ook deel 2!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bureau voor Gamers: Nintendo’s mysterieuze driehoekjes

Rollercoaster Tycoon 3D Review