in

Gamefeest mét cadeau.


Het is, weet ik veel welke datum, doet er ook niet toe momenteel, Al meer dan een jaar geleden schreef ik over het vreselijke gamefeest bij een vriend van me. Wel, een jaar later + een maand is er weer zo’n feestje bij hem. Hij is net jarig geweest en doet dit dus als een soort partijtje, hoewel dit wel heel erg kinderachtig klinkt. Ik ga dus met een vriend van me (wij zijn de enige twee die komen) naar de ondertussen welbekende winkelstraat. Ondanks dat ik niet van Game Mania hou, lopen we daar toch maar naar binnen, liever een 2e hands game dan een nieuwe van 60 euro. Een uur lang staan we met elkaar daar te kijken naar het grote assortiment van 2e hands games (overigens is dat niet mijn omschrijving, maar die van Game Mania zelf). Aangezien onze gastheer van zijn ouders geen 16+ games mag spelen, valt al zo’n beetje 70 procent van alle games weg. Min de 20 procent waarvan wij denken dat dat te kinderachtig is (denk aan My Littly Pony), blijft er nog tien procent over.

Na een tijdje ben ik het zat, dus haal ik bij de snackbar naast de Game Mania twee milkshakes, die overigens te zoet zijn. Zodra ik de winkel binnen kom lopen komt er een medewerker naar me toe die vraagt of ik die milkshakes buiten de winkel kan houden. (Waarom heb ik dit soort dingen altijd?) Ik vraag aan hem waarom, en hij geeft de simpele reden: omdat als je morst het allemaal gaat plakken. (Een van de simpele redenen waarom ik niet van Game Mania houdt.) Mijn vriend is er ondertussen bij komen staan en we kijken elkaar niet begrijpend aan. We barstten in lachen uit en lopen weg zonder ook maar iets te kopen. Ja, shit, waar moeten we die game nu halen? Nadat we onze milkshakes ophebben, bah wat was die zoet, lopen we maar weer naar binnen met een verloren gevoel, juist, bij de Game Mania. Nadat we uiteindelijk een game te pakken hebben, iets van Transformers (Iemand mee bekend hier?) besluiten we deze maar te kopen.

Ik heb hem nog niet uitgeprobeerd, en de vriend die dat wel heeft heb ik er nog niet over gesproken. Gelukkig kostte hij maar 20 euro en betaalde we hem samen, en mocht onze gastheer voor vanavond het niet leuk vinden, dan kan hij de ***** krijgen. Toen ik vroeg wat we dan wel niet gingen spelen, antwoordde: ”ik dacht aan racespelletjes en misschien kunnen we Avatar (the last Airbender, wtf) spelen? Ik heb enkel ja geknikt en besloten dat we maar weer Modern Warfare 2 naar binnen moeten smokkelen.. Net zoals vorig jaar, dat was alleen met WaW, want no way dat we dat mogen spelen als zijn ouders dat weten!

Voor de mensen die mijn blog van vorig jaar nog herinneren, een keer raden wat we eten? Juist, Lasagne.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bureau voor Gamers: Nintendo’s mysterieuze driehoekjes

Rollercoaster Tycoon 3D Review