in

Klote kind met kut vader!


Sorry van de titel, maar vandaag heb ik me zo kwaad gemaakt om het feit dat de Molukse buurten achteruitgaat als het gaat om de jeugd.

Nu is het feit zo dat mijn vriendin in zo een buurt woont. Dus helaas moet ik bijna iedere dag daar in die buurt komen. Anyway. Ik ging een rondje wandelen met mijn vriendin, omdat ik last had van hoofdpijn. Een beetje frisse lucht zou me dan zeker geen kwaad doen. Wij lopen naar buiten en gaan de hoek om. Waar vervolgens een groepje kinderen staan met fietsen en die neppe skateboards, ben de naam er even van kwaad.

Wij lopen langs het groepje en ineens zegt zo een klein kind. Hé Lesbie! Wij dachten meteen wtf? Ik wou me al omdraaien om te vragen waarom hij dat zei. Maar mijn vriendin zei dat ik me er niks van moest aantrekken en gewoon moest doorlopen. Dus wij lopen een paar meter verder en dan zegt dat kind: Hé homo, bitch, klootzak! Ik met moeite doorlopen met mijn vriendin. En vervolgens fiets dat kind achter ons langzaam aan. En ineens fiets die naast ons en spuugt hij op mijn vriendin!

Nu was het gelukkig op haar arm van haar jas en niet op haar gezicht. Mijn vriendin natuurlijk helemaal pissig en schreeuwen dat hij een lafaard is en meteen wegfietst. Nu zaten we in een moeilijke positie. We kunnen het kind wel opzoeken en gaan uitschelden. Maar dan zal dat kind toch naar zijn vader gaan en zeggen dat wij de boosdoeners zijn. Dus wij lopen snel naar huis en zien dat kind weer, maar dan weer bij zijn groepje van “stoere” kinderen. Zeg maar rond de 15 jaar oud, nike petjes half op hun hoofd en trainingspak aan. Ik schreeuw dat het niet netjes is om op een meisje te spugen. Wij hebben jou nooit wat aangedaan!

Dus wij komen bij haar thuis en vertellen het tegen haar ouders. Nu zei haar vader: Je kunt zoiets beter melden aan zijn ouders, zodat zij hem straffen. Want als je zelf naar hem toe gaat, zul je altijd slecht overkomen. Dus mijn schoonvader loopt met ons naar buiten, komen de jongen tegen en vragen aan hem waar hij woont. Vervolgens staan we bij de (open) voordeur. En zien zijn vader. Wij waren nu gewoon zo kwaad op dat kind dat we gewoon naar binnen liepen. Opzicht hoef aanbellen niet, want ja, de vader had ons toch al gezien en wij maakte het teken of we naar binnen mochten komen.

Wij dus alles uitgelegd aan hem, nu was het probleem ook nog dat drie maten van hem thuis zaten en die vader met zijn maten zo stoned als een garnaal waren. De vader stuurde de jongen naar boven en wij zeiden bedankt voor uw begrip en luisteren naar ons. En wij gingen naar huis.

Vervolgens gaat mijn schoonvader naar de sportschool om te kijken of er word getraind. Helaas niet, dus hij loopt terug. En komt die vader tegen. En begint vervolgens die vader tegen mijn schoonvader te schelden! “Ja je mag niet zo maar mijn huis binnenlopen jongen! Nog een keer en je krijgt klappen!” Mijn schoonvader blijft rustig en legt uit dat hij het niet leuk vond dat een jongetje op zijn dochter spuugde. Vervolgens zegt hij: Ja maar het is nog maar een klein jongetje.

What the fuck? Je hoort je zoon te vertellen dat je respect moet hebben voor je medemensen. Niet zo maar iemand uitschelden en bespugen terwijl zij je niks hebben aangedaan! Dan zegt die man: Ja maar jouw dochter en haar vriend hebben de middelvinger nog opgestoken naar mijn zoon nadat hij spuugde! Toen zei mijn schoonvader: Ja, dat mag. Hij behandeld mijn dochter en mijn schoonzoon zonder respect, denk je dat zij dan nog respect voor hem gaan tonen?

Toen ging de vader weer zeiken over het feit dat we zomaar zijn huis binnenliepen en ging hij weer dreigen met slaan.Toen liep de vader weg met het welbekende “wijzen met het vingertje” wacht jij maar!

En vervolgens zagen we het kindje weer vrolijk op straat fietsen zonder enige straf of wat dan ook.

Nu is mijn vriendin anders dan de meest normale meisjes vanwege haar uiterlijk. Ze heeft een “eigen stijl” van jaren 80 rock n roll + emo. Maar je mag niet iemand uitschelden op basis van uiterlijk.

Waar gaat dit toch heen met de wereld?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bureau voor Gamers: Nintendo’s mysterieuze driehoekjes

Rollercoaster Tycoon 3D Review