in

COD:Black Ops strategie guide zombie Five


Strategie Five (voor vier spelers):

1. Blijf in de beginkamer tot ronde vijf aanbreekt. Gebruik alleen je pistool en knife, om munitie voor je pistool te krijgen moet je af en toe een zombie binnenlaten voor max ammo. Schiet een aantal keer op de zombie, en nadat hij wat planken heeft afgebroken knifen voor maximaal aantal punten. Alle vier de spelers doen dit bij hun eigen raam, er zijn altijd maar vier ramen (ook de gebroken muren) die worden gebruikt door zombies. Iedereen heeft dus zijn eigen raam zonder zich zorgen te hoeven maken over zijn rug, verlaat dan ook niet je post!

2. Bij ronde vijf de de twee barriers kopen en de lift nemen, en beneden een MP5k kopen (open vanaf nu dus GEEN barriers meer!). Ook hier zijn er maar vier ramen, dus iedereen gewoon zijn eigen post! Met de MP5k twee keer in het hoofd schieten, om munitie te besparen. Dit kan je nog lang volhouden, maar wij stoppen meestal rond ronde 8.

3. Dus bij ronde 8 een zombie overlaten en laten kruipen. Open de barrier naar beneden, en ook de barrier voor de lift die zich beneden bevindt. De Power Switch bevindt zich hier in het lab, activeer die. Beneden bevindt zich ook de Magic Box in één van de kamers (kijk door de ramen om de box te vinden, en open die deur dan. De box is te herkennen door zijn lichtgevende vraagtekens). Uit de Magic Box krijg je een random wapen, dit is de enige plek waar je goede wapens voor latere rondes kunt vinden. Iedereen dus naar de Magic Box, en duimen op iets leuks! Goede wapens: Ray Gun, Freeze Gun (als backup wapen, dus hierbij iets als een machinegeweer), HK21, RPK, Aapjes (zeer handig). Er moet één speler zijn met een kruisboog, wanneer je de kruisboog upgrade werken de explosieven als aapjes dus alle zombies gaan de plek toe waar je schiet! Je krijgt niet altijd goede wapens, dus dan maar even een andere keer weer proberen. Ook belangrijk is dat elke speler geld overhoudt voor Juggernog.

4. Iedereen terug in de lift naar de Main Room (de middelste kamer). Doe alle DEFCON’s aan (het zijn groene switches die zich bevinden in de Main Room, twee zijn boven de trap op, en twee zijn beneden), behalve de DEFCON die het dichtsbij de lift staat die naar het lab gaat. Wacht met deze aandoen totdat de zombies een beetje beginnen binnen te stromen, en dan ÉÉN VOOR ÉÉN (als je tegelijk gaat, ga je dood) in de teleporter. Doordat je de DEFCON’s aan had gedaan, gaan alle teleporters naar één bepaalde kamer: The Emergency Room. Eenmaal in de kamer (dit is de kamer waar jullie zullen gaan blijven) de zombies opwachten (als de deuren opengaan staan er een heleboel zombies buiten te wachten). Hierna wordt het werk zo verdeeld: twee spelers bij de ramen in nog dezelfde kamer, en twee spelers de inkomende zombies van buitenaf.

5. Herhaal dit proces, en laat telkens één zombie over om betere wapens te halen, wapens te upgraden (dit kan dus in de Pack-a-Punch kamer) of drankjes te halen.

6. De dief is eigenlijk de kerstman in dit spel wanneer je eenmaal doorhebt hoe je hem kunt verslaan. Als je merkt dat de dief komt, ren allemaal uit de pack-a-punch kamer en ga de trap op, en ga tegenover de lift staan. Er is één iemand die de dief ziet, de rest ziet een rood wolkje. Degene die de dief ziet, daar gaat hij achteraan, de rest is dus veilig. De drie veilige spelers schieten met alles wat ze hebben op de dief (je krijgt altijd max-ammo na deze ronde), terwijl de prooi van de dief rondjes rent. Herhaal dit proces, en je schiet gegarandeerd de dief neer.

Nog een aantal tips:

• Pak NIET alle power-ups. Als je een power-up niet pakt, komt de power-up later terug in een andere vorm. Dit is heel belangrijk voor latere rondes. Eigenlijk moet je in de rondes tot en met vijftien nooit een power-up pakken, tenzij het echt nodig is (max-ammo bijvoorbeeld). Probeer dus zoveel mogelijk de power-ups niet te pakken, wanneer je de situatie onder controle hebt (NOOIT Carpenter pakken, heb je geen zak aan).

• Als er al een arm van een zombie af is, moet je niet proberen de benen van de zombie eraf te blazen met een granaat. Een zombie met een arm eraf kan nooit een kruiper worden.

• Koop op een gegeven moment claymores, en plaats ze met de rode lasertjes naar je toe in de hal. Dit is echt een life-safer.

• Je wapen upgraden doe je in de Pack-a-Punch kamer. Dit is de kamer waar je blijft campen na ronde 8. Als je door de teleporter gaat staat de Pack-a_Punch daar, maar na een tijdje gaat ie weg. Om je wapen te upgraden moet iedereen uit de kamer gaan, en de DEFCON’s opnieuw aandoen.

• De dief is niet gevoelig voor aapjes, alhoewel de freeze gun ervoor kan zorgen dat de dief minder snel wordt.

• De Magic Box is een doos die de speler een random wapen geeft, één keer graaien in de Magic Box kost 950 punten. De doos is beneden in het lab, in één van de drie kamers (kijk door de raampjes om de box te vinden, en open dan die deur). Na een paar keer proberen krijgt iemand de teddybear. Deze teddybear zorgt ervoor dat de box ergens anders komt. Op het TV’tje boven de box kun je zien waar de box zich op dat moment bevindt (nu kan de box dus ook ergens in de Main Room of in de beginkamer zijn)

• Wanneer een team-maat down is gebruik aapjes/pack-a-punch kruisboog

• In echte noodgevallen (wanneer je bijvoorbeeld in je eentje overbent zonder aapjes e.d.), ren uit de kamer en ga rondjes rennen. Het is dus ook belangrijk dat je voor ronde 18 al de barricades hebt gekocht om rondjes te rennen.

• Headsets zijn ook heel erg handig om te hebben!

Er zijn drie verdiepingen in deze map, die met elkaar verbonden zijn door middel van liften.

1. De beginkamer. Hier bevindt zich Speed Cola en Quick Revive. De box kan zich ook hier bevinden wanneer de teddybear tevoorschijn is gekomen.

2. De Main Room. Hier bevindt zich Juggernog, en ook hier kan de box tevoorschijn komen. Hier zijn ook de DEFCON’s, die je nodig hebt om in de Emergency Room te komen (de pack-a-punch kamer)

3. Het lab. Hier kun je claymores kopen, en hier zijn drie spawnplekken voor de box. Dit is de slechste plek om te zijn wanneer er nog steeds zombies binnenstromen. Dit is ook de enige plek waar Gas Zombies (giftige kruipers) spawnen, dus als je hier niet komt in een ronde krijg je ook geen Gas Zombies.

Ik hoop dat alles duidelijk is. Wanneer iets onduidelijk is, graag een reactie hierop plaatsen . Ik heb nu ronde 27 gehaald met drie mensen, dus met vier mensen moet makkelijk ronde 30 gehaald worden! Ik heb ook een perfecte strategie voor Kino der Toten, dus wanneer hier genoeg vraag naar is zal ik hier ook een strategie van posten.

Alleen toevoegen wanneer je een headset hebt! Ik heb niet vaak tijd om zombies te doen (ik speel vooral online met vrienden in een party) maar zo af en toe kan een zombie potje wel 🙂

PSN: Lightning25

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bureau voor Gamers: Nintendo’s mysterieuze driehoekjes

Rollercoaster Tycoon 3D Review