in

Mass Effect 2, de nummer 1 in de top 50 beste games, volgens Insidegamer?


Dit is mijn eerste weblog ooit op Insidegamer, weet niet of hier ook regeltjes voor zijn etc, maar ik wil dit gebruiken om even mijn frustratie, oké dat is een groot woord, laat ik het onbegrip noemen. Misschien is deze onbegrip fout, dat kan heel goed, maar daarom vraag ik mensen op deze site om hun mening. Waar gaat het over? Nou, ik heb de top 50 op Insidegamer gezien, en hebben dus ook gelezen dat Mass Effect 2 de nummer 1 was in deze lijst. Gister demo gedownload, geinstalleerd etc. en vandaag gespeeld. Wat mij gelijk opviel waren de graphics. Ik citeer een stukje uit de toelichting van IG over Mass Effect 2 op 1: fantastische graphics! Inderdaad, de planeten, de ruimteschepen zien er prachtig uit, maar de personages zelf vindt ik niet heel mooi (ik heb het velen malen beter gezien) en ik vind ze nogal houterig bewegen. Maar oké, de rest is mooi dus dit kan ik begrijpen. Ik kijk de cutscene af, en vervolgens mag ik spelen. Mijn ruimteschip is gebombardeerd, en ik moet een achtergebleven collega redden. Nou hier begint het al. Ik citeer weer even uit het stukje van IG: Zo is er het uitstekende verhaal … Na een kwartier zit je hier al zo goed in, dat het moeilijk is om de game niet in een ruk uit te spelen. Oke, ik heb een kwartier de cutscene afgekeken en het enige wat ik denk is, damn, wat enorm cliché. Hoe vaak hebben we wel niet in een film of game gezien dat een voertuig, ruimteschip etc. werd gebombardeerd of op een andere manier op bijna ontplofte (ga zo maar door), en dat ‘de held’ achter bleef met gevaar voor eigen leven om iemand anders te redden die zo eigenwijs was om te blijven omdat hij misschien nog iets moest afmaken, iemand moet redden of iets cruciaals wilde meenemen. Ik denk dat hardcore-gamers dit ontgaan zijn, maar ik ben niet echt bekend met dit soort games en kijk wel vaak films waar ik zovaak dit soort clichés tegen kom. Ik denk dat ik een hele andere kijk op zo’n genre game heb, waardoor mij dit opvalt. Ik speel liever games als Uncharted en FIFA, maar omdat deze op 1 stond in dat lijstje moest ik het demo natuurlijk wel even uitproberen. Nou na die 25 min. durende cutscene, en 3 min. ertussen speeltijd begon ik dus met de game zelf, en sorry maar van de gameplay was ik nou ook niet echt omvergeblazen. Het zal vast dat dit een hele goede game is, en natuurlijk kan ik nog niet echt een goed oordeel over de game geven terwijl ik alleen een demo heb gespeeld, maar ik krijg nou echt niet een beeld van, van wat ik er nu van heb gezien, dat ik denk: dit is de nummer 1 van het jaar! Ik ben heel benieuwd of mensen hier begrip voor hebben, en of er mensen zijn die in een kwartier wel werden meegezogen in een naar mijn mening cliché matig begin? Ben benieuwd…

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bureau voor Gamers: Nintendo’s mysterieuze driehoekjes

Rollercoaster Tycoon 3D Review