in

Who The Fuck is Elles? Sletje?!?!?!


Sorry hoor, maar volgens mij ben jij degene met seksistische issues. Niemand geeft iets om het feit dat je een man of een vrouw bent. Of beter gezegd: niemand rekent je erop af. Jij stapt er al in met dit idee, not cool! Als iemand je behandelt zoals je niet behandelt wenst te worden, dan geef je hem/haar de wind van voren. Je bent een gamer, en gamers zijn onzijdig!

haha sletje

Ik denk dat Elles een meid is van in de 30, die nogal gezet is, van die bruine truien draagt en al 5 jaar geen seks heeft gehad omdat haar vorige vriendje haar gedumpt heeft voor een trut met grotere tetten hierdoor moet ze dit afreageren op een community. Ditmaal is IG aan de beurt.

Het is tijd dat je opzoekt gaat naar een nieuw vriendje, ik heb gehoord dat ene Canibus een perfecte match is en ga niet langs start.

De fout die jij maakt, is dat je zelf exact hetzelfde doet: er van uit gaan dat alle mannen ‘zo’ zijn. Het ironische is dat degenen die het geen flikker uit maakt dat jij vrouw bent en goed kunt gamen, ook geen berichtje sturen met “Hé, joh, wat was ik positief verrast toen jij een vrouw bleek te zijn èn ook nog eens zoveel skills bleek te hebben!”. Tuurlijk niet, die houden juist hun mond, alsof het een potje is net als enig andere.

Denk daar maar eens over: het aantal spelers waar je géén reactie van krijgt en die überhaupt geen punt maken van tegen wie ze nu gamen. Dat nu net een minderheid zo slecht tegen zijn of haar verlies kan en zo kinderachtig is om dit op seksistische wijze te uiten, betekent bij lange na niet dat alle mede-gamers zo zijn. Focus je daarom vooral op het vredig genieten in plaats van je op te laten fokken door een handjevol cry-babies. En nog altijd geldt het aloude ‘negeren’ als de meest effectieve oplossing.

Je drukt op deze wijze (middels je blog) zelf immers des te meer uit dat je ‘anders’ bent, terwijl dat volgens mij het laatste is waar je naar streeft. Neem het niet zo zwaar en ga verder met plezierig gamen. Dat is alles wat ik je te zeggen heb.

Oké, Oké, Oké

Nee, Ik ben geen sletje.

Nee, Ik weeg geen 100KG

Nee, ik ben geen 30 jaar(sinds wanneer is dat trouwens erg?)

Nee, ik ben geen vrijgezel.

Nee, ik heb geen issues,

Nee, Ik wil geen zielige discussie wakkeren over welk geslacht nou beter is.

Nee jongens, Mijn vorige weblog(column) was puur ironisch bedoelt, en beschreef alleen mijn ervaring zoals ik die enkele keren gehad heb, tijdens het doen van Call of Duty: Modern Warfare 2. JA! die game wordt overspoelt door 14, 15 jarige die stoer willen doen, en ook ik weet dat er ook zat mannen zijn die in plaats van negatieve reacties ook zeer positief zijn tegenover gamende vrouwen.

Sterker nog, het gros vind het best wel eens leuk om tegen een vrouw te gamen!

Behalve dat ik jullie reacties niet allemaal even volwassen vond, is het mischien toch tijd om mijn excuses aan te bieden aan iedereen die mijn column op een manier heeft opgepakt, zoals ik hem niet bedoelt, had. Ik zou zeggen, lees de rest van mijn Who The Fuck is Elles-weblogs en lees die een keer. Dan zul je zien, dat het allemaal best meevalt met mij!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bureau voor Gamers: Nintendo’s mysterieuze driehoekjes

Rollercoaster Tycoon 3D Review