in

Stem Marlon Brando zeker in The Godfather


De stem van de overleden acteur Marlon Brando is wel degelijk te horen in de game van de gelijknamige film The Godfather. Electronic Arts heeft hier duidelijkheid over verschaft, nadat er berichten verschenen dat de stem in het spel niet de authentieke stem van Brando zou zijn.

Tammy Schachter, EA’s head of corporate communications, vertelt dat de stem van Brando zeker in het spel aanwezig is, maar dat misschien niet alle zinnen van zijn personage Don Corleone de authentieke stem van Brando dragen. Als reden hiervoor geeft hij aan dat er altijd meerdere sessie zijn voor een stemopname. Dit is niet gelukt voor de dood van Brando, waardoor tevens niet het hele dialoog kon worden opgenomen. Schachter: “But, fans of Brando and the Godfather will definitely get to hear his voice in the game.”

EA had eerder aangegeven dat de beslissing of de stemopnames van Brando voor zijn dood gebruikt zouden worden of niet, nog gemaakt moest worden. De uitgever had namelijk zijn twijfels over de kwaliteit van de opname, na berichten dat Brando tijdens de opname ademde met behulp van zuurstofflessen.

The Godfather werd onlangs opgeschoven naar een release in het eerste kwartaal van 2006 voor de huidige generatie spelcomputers, en een release op de Xbox 360 op zijn vroegst in april 2006.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

DemonWare gaat 360 ontwikkelaars helpen met online mogelijkheden

Eerste beeld Nintendo DS-versie van FIFA