in

Uitslagen van de World Cyber Games Nederland


Gisteren konden gamers uit Nederland hun krachten tonen in het WTC Alnovum in Almere met het doel een plaats te bemachtigen voor de wereldfinale van de World Cyber Games in Singapore. In totaal gaan zes Nederlanders ons land vertegenwoordigen met vier verschillende spellen.

Robert van Kleeff uit Rhoon (nickname: RVK) won twee maal van Kingts*vnX in de finale van FIFA 2005 waardoor hij een plaats in Singapore heeft bemachtigd. Bram van Eemberg uit Geldrop (nickname Bemsma) stond tegenover Dm666devil in de finale van Dead or Alive Ultimate. In de eerste poulewedstrijd won Dm666devil nog van Bemsma maar in de finale was Bemsma sterker waardoor hij won.

Bij Warcraft III: The Frozen Throne mochten beide finalisten naar Singapore. Manuel Schenkhuizen (nickname: 4k^Grubby) uit Nieuwegein en Jos Buyvoets (nickname: mTw.ATI|Zerter) uit Tilburg stonden tegenover elkaar in deze finale. 4k^Grubby won deze finale uiteindelijk van mTw.ATI|Zerter.

De Halo 2 finale was spectaculair. King Tuur en Hannes moesten het opnemen tegen ipz0r en forumlid champ1on. De eerste map was Lockout waar ipz0r en champ1on wonnen. De tweede ronde was Midship de locatie. Hier waren King Tuur en Hannes weer sterker waardoor er een extra ronde gespeeld moest worden. De map Ivory was de plaats waar de strijd plaats vond. Sven “champ1on” van Rooijen uit Breda en Mounir “ipz0r” Ibrahim uit Arnhem wonnen de laatste beslissende ronde waardoor het tweetal ons land mag vertegenwoordigen tijdens de grote finale van de World Cyber Games.

InsideGamer wenst alle zes de deelnemers veel succes op 14 november in Singapore.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Midnight Club 3: DUB Edition

Fable en The Lost Chapters: de verschillen