in

Welkom op InsideGamer 4


Eindelijk kunnen we het uitschreeuwen: welkom op InsideGamer 4! Het was een ongelofelijk zware bevalling en we zijn er nog lang niet.

We hopen dat deze woorden ooit de boeken in zullen gaan als de eerste woorden van het nieuwe succesvolle begin van InsideGamer. Ongeveer een jaar geleden besloten we om alles wat we met InsideGamer hebben opgebouwd in de papierversnipperaar te  gooien en een volledig nieuwe start te maken. Een start die mondige core-gamers zoals veel van onze vaste bezoekers, samenbrengt met een veel bredere groep gamekopende consumenten, die we door de jaren heen ook steeds meer zijn gaan bereiken.

Wat je nu voor je ziet, is het begin van het resultaat hiervan.

We zijn nog zeker weten in bèta-vorm en je zult de komende periode nog regelmatig bugs tegenkomen. Daarnaast lopen onze hoofden over van de nieuwe features die we dolgraag willen implementeren. Maar we zijn enorm trots op het begin dat er nu is en we hopen natuurlijk van harte dat jullie dat ook zijn. InsideGamer is niet alleen van de redactie, freelancers en moderators. We zijn zo groot geworden door de fantastische community, wat ook weer te zien was aan de enorme steun in de laatste dagen toen we down waren. Waarvoor nogmaals onze dank!

Wel willen we even tijd nemen om wat mensen van het technische team te bedanken. InsideGamer 4 hebben we te danken aan Roy Abbink, Lutger Blijdestijn, Vincent Bovelander, Pim Coumans en Mark Prins. Zij bouwden of dachten allemaal minimaal een klein stuk mee aan wat er nu is, onder bezielende leiding van onze lead developer Arjen Verstoep. Arjen zal in de komende weken regelmatig updates plaatsen over bugs die gefixed zijn en toevoegingen die gedaan zijn. Vanuit het hele InsideGamer-team: bedankt mannen!

Lees tot die tijd even de onderstaande vragen en bijbehorende antwoorden door. Of scroll snel naar beneden en laat ons weten wat je vindt van de nieuwe InsideGamer!

Waarom duurde dat omzetten naar de nieuwe site nou eigenlijk zo lang? 

Het migreren was goed gegaan, alleen stuitten we op wat onverwachte problemen die echt opgelost dienden te worden. Nogmaals onze excuses dat we twee dagen uit de lucht zijn geweest.

Waar is het privéberichten-systeem?

Het privéberichten-systeem ontbreekt nog even op de nieuwe site. Hier wordt echter hard aan gewerkt. Mocht je in contact willen komen met andere gebruikers, dan kun je daar wel ons verbeterde status message-onderdeel voor gebruiken.

Wanneer komt de mobiele site?

Een veel gestelde vraag betreft de mobiele site of mobiele apps. Dit is één van de elementen die we heel graag willen bouwen, maar die nog niet ingepland zijn. Nog even geduld dus.

Waarom ziet de site er bij mij anders uit dan op de screenshots en in de filmpjes die jullie hebben getoond?

Elke internet browser toont een website anders. Wij gebruiken voornamelijk Chrome in de filmpjes. InsideGamer is met name gemaakt voor de modernere browsers, zoals Chrome, Firefox, Safari of Internet Explorer 9. Op Internet Explorer 7 en 8, of andere wat verouderde browsers, zullen enkele functionaliteiten of pagina’s van InsideGamer 4 minder mooi ogen. Wij adviseren je browser regelmatig te updaten om de beste ervaring met InsideGamer 4 te hebben.

Het aantal XP dat ik nu heb, komt niet overeen met mijn oude IGS-aantal?

Klopt, we hebben een herberekening gedaan. Zo zijn memberrecensies en memberartikelen in verhouding meer waard geworden. De reacties die je in Clubs hebt geplaatst, zijn voorlopig niet meegeteld. Deze worden toegevoegd zodra we Zones gaan lanceren.

Ik zie een bug of iets werkt niet, wat moet ik nu doen?

Het frontpage forum gaat dienst doen als plek om je bugs te melden. We zullen niet altijd reageren en ook niet alles binnen heel korte tijd kunnen oplossen, maar we doen natuurlijk onze uiterste best. Arjen houdt jullie via wekelijkse artikelen op de hoogte van de status.

Ik heb door bijvoorbeeld een prijsvraag of iets anders recht op een unieke badge, maar die nog niet gehad. Hoe komt dat?

Deze unieke badges gaan we zo snel mogelijk uitkeren, hier zitten ook de Forum Award-winnaars bij van de laatste jaren. We zijn jullie niet vergeten!

Andere badges zijn al wel uitgegeven en je zult merken dat je vandaag ook nog enkele badges gaat verdienen.

Tot slot: allemaal nogmaals bedankt voor het geduld en natuurlijk veel plezier op InsideGamer 4!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Assassin’s Creed: Revelations Review

Mario Kart 7 uit nood met hulp van Retro Studios afgerond