in

BioWare maakt Command & Conquer: Generals 2


Ontwikkelaar BioWare werkt aan Command & Conquer: Generals 2. Een eerste teaser van de game, die in 2013 uitkomt, werd vertoond tijdens de Spike TV Video Game Awards.

De speler kan in Command & Conquer: Generals 2 de controle nemen over drie speelbare facties, zijn basis opbouwen, met zijn vijanden strijden om grondstoffen en grote groepen aan tanks, soldaten en vliegtuigen inzetten. De game heeft een singleplayermodus die een verhaal vertelt vanuit verschillende standpunten, waaronder dat van doorgeslagen terroristen. Daarnaast zijn er verschillende multiplayermodi gericht op competitieve en coöperatieve gameplay. BioWare zegt in de toekomst meer campagnes, facties, maps en units te brengen middels downloadbare content.

Generals 2 maakt gebruik van de Frostbite 2-engine, zo blijkt ook uit de eerste beelden. Die engine is ontwikkeld door Dice en eerder gebruikt voor Battlefield 3 en Need for Speed: The Run. De game wordt ontwikkeld door Victory Games, dat tegenwoordig onder het BioWare-label valt zoals al eerder in geruchten naar voren kwam. De studio heet nu BioWare Victory.  Command & Conquer: Generals 2 is de eerste game van de ontwikkelaar.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bureau voor Gamers: De vijf wreedste Mario Kart-wapens

Mii in Misère II: Het broederschap van Chrisalot