in

InsideGamer-lid start actie voor 007: Nightfire HD


InsideGamer-lid Doney den Ouden, op de website beter bekend als VorteX, heeft samen met een vriend, Yoram Boer, een website en petitie opgezet voor de realisatie van een HD-remake van James Bond 007: Nightfire.

Op Nightfire007.com roepen de organisatoren de betrokken partijen, waaronder uitgever Activision en ontwikkelaar Eurocom, op om Nightfire: Reloaded te maken. Aanleiding hiervoor is de remake van James Bond-game GoldenEye 007, die net als de originele Nightfire ontwikkeld is door Eurocom.

Den Ouden en Boer willen graag een remake van Nightfire, omdat ze die naar eigen zeggen spelen sinds ze zeven waren. (Dat de game eigenlijk een 12+ rating heeft, negeren we maar even.) “De campagne is een fenomenale ervaring met zo veel Bond-sfeer. De splitscreen-multiplayer is de gamemodus die we het meest hebben gespeeld van alle games ooit”, aldus Den Ouden en Boer.

Niet alleen wil het tweetal Activision en Eurocom ertoe zetten een remake te maken, ook wil het best meehelpen. Dus op hun website geven Den Ouden en Boer al verschillende tips over hoe de game volgens hun beter zou kunnen. Op het moment van schrijven is de petitie 183 keer ondertekend.

Wil je ook een HD-remake van Nightfire zien? Teken die petitie (en stem de game hier op Hot, kan ook geen kwaad natuurlijk).

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ruin voor Vita hernoemd naar Warrior’s Lair

League of Legends krijgt modus voor kleurenblinden