in

Skyrim Mods – De Beste Skyrim Mods


Ben je op zoek naar Skyrim Mods? Wij hebben de beste Skyrim Mods voor jullie op een rijtje gezet.

Voor wie na honderd uur aan quests en avonturen beleven in de pc-versie van The Elder Scrolls V: Skyrim een beetje last van vermoeidheid begint te krijgen, is het een goed idee om eens een kijkje te nemen op de Steamworkshop-pagina van de game. Hier kun je inmiddels meer dan duizend mods voor de game vinden en dat in nog geen week tijd! De mods voegen geinige dingen toe of geven je handige tools die je in je avontuur kunt gebruiken. In dit artikel hebben we alvast een aantal suggesties voor je.

Skyrim Mod Midas Magic

De Midas Magic-mod geeft de speler toegang tot een aantal nieuwe spreuken. Zo is het mogelijk om door middel van een soort van laserstraal de vijand te verslaan, heb je toegang tot een enorm vuurprojectiel en handige spreuken waarmee je bijvoorbeeld een pikhouweel kunt ‘conjuren’. Dat laatste zorgt er dan weer voor dat je nooit meer een pikhouweel mee op avontuur hoeft te nemen! In totaal zijn er ongeveer van zestig nieuwe spreuken te vinden in deze mod.

Skyrim Mod Arrowsmith

De Arrowsmith-mod is ideaal voor iedereen die graag met zijn pijl en boog op stap gaat. Met deze mod is het mogelijk om zelf pijlen te maken. Zodoende hoef je niet meer aan de slag met de matige ijzeren pijltjes die in de game te vinden zijn, maar kun je heel makkelijk zelf Ebony Arrows maken, waarmee je de kans vergroot om met één pijl de vijand af te maken.

Skyrim Mod Fall of the Space Core

De Fall of the Space Core-mod laat zien dat ontwikkelaars op een hele leuke manier met elkaar om kunnen gaan. De mod is namelijk gemaakt door de mensen van Valve en introduceert de Space Core uit Portal 2 in de wereld van Skyrim. Wie deze mod gebruikt kan zien hoe de Space Core uit de hemel flikkert. Als je vervolgens naar de plek van de crash gaat, dan vind je het schattige robotje dat heerlijk loopt te brabbelen. Je kunt er voor de rest niks mee, maar je krijgt zo wel een stukje Nolan North (die de stem van de Space Core heeft verzorgd) in Skyrim.

Skyrim Mod LOTR Weapons

Deze mod is voor de echte Lord of the Rings-fan. Dankzij deze mod is het mogelijk om met echte LOTR-wapens aan de slag te gaan. Het zijn er wellicht maar twee, maar de zwaarden Narsil en Anduril zien er wel heel erg cool uit. En hopelijk krijgen we in een update ook nog de toevoeging van de Ring itself!

Skyrim Mod Arrogante krabben

Krabben zijn in Skyrim misschien wel de vervelendste vijanden. Elke keer als je in de buurt komt van een rivier, kruipen er weer een paar van die stomme beesten naar je toe en moet je ze weer afmaken, omdat het geluid van die beesten niet om aan te horen is. Maar omdat de beesten zo arrogant zijn, blijven ze toch achter je aankomen. Met die karaktereigenschap in het achterhoofd geeft deze mod ze een hoge hoed en een monocle om ze ook echt een arrogant uiterlijk te geven.

Skyrim Mod Hondsdolle konijnen

Konijnen in Skyrim zijn de meest schattige beestjes die er rondlopen. Ze huppelen vrolijk door het gras totdat jij met een bijl de kop er afhakt. Met de Rabbit Rage-mod krijgen de vrolijke viervoeters een grote bek voordat jij ze afmaakt. Ze spreken als Daedric tegen je en vertellen dat ze wel even je hart uit je lijf trekken. Uiteindelijk is vooral veel grote praat en weinig actie, maar het laat wel een compleet andere kant van de konijntjes zien.

Skyrim Mod Skimpy Armor

Deze mods is vooral bedoeld om het vrouwelijk schoon in de game meer te benadrukken. De mod vervangt veel van de standaard uitrusting die de vrouwtjes dragen voor iets dat wat meer huid laat zien. Ook lijkt de mod iets te doen aan de omvang van de borsten…

Met deze mods laten we echt nog maar het topje van de ijsberg zien. Zo zijn er bijvoorbeeld mods die er op zijn gericht om het gewicht van de verschillende voorwerpen te verlagen, kooplui meer geld te geven of de steden open te gooien (maar die laatste mod zorgt vooralsnog voor framerateproblemen). Dus als jij in het bezit bent van de PC-versie van Skyrim, neem dan zeker een kijkje op de Steamworkshop pagina. Of wellicht heb je zelf al wat in elkaar geknutseld?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Indie-games van Nederlandse bodem

De 10 Beste GameCube Games