in

Call of Duty Black Ops 2: Een ode aan de RC XD – Column


Lieve RC XD,

Het moet anderhalf jaar geleden zijn, toen jij in mijn leven kwam. Het begon al met het uitpakken van de veel te dure Prestige Edition van Call of Duty: Black Ops. Als bonus zat jij daar in. Met drieëndertig batterijen in je reet en in de afstandsbediening konden we vijf minuten spelen, maar oh, wat hadden we samen een lol.

En het plezier ging verder. In de multiplayer van Call of Duty: Black Ops stonden wij na drie gemaakte kills zij aan zij. Ik zette je op de grond en nam de controle over je. We reden over trappen, door grasvelden. We pakten soms een schans mee voor een prachtige sprong en ’s avonds keken we samen naar de ondergaande zon. En ja, soms was er iemand zo dom om tegen jou aan te lopen. Daar was je niet van gediend, want je had maar één liefde en dat was ik. Dus als iemand je af wilde pakken, werd je zo boos dat je midden in zijn smoel ontplofte. En ik lachte om je jaloezie.

Je deed boem in het gezicht van mijn broertje, boem tegen de buik van Youri. Boem tegen de teenkaas van een smerige Fransoos en boem tegen een Amerikaan die in een hoekje zat te campen. Maar de mooiste boem was toch wel die ene knal toen we het opnamen tegen een team met Duitsers. Drie man zaten er verscholen in een kamer, want dat doen Duitsers. Jij liet je er niet door uit het veld slaan en scheurde de kamer binnen en deed op het juiste moment bam(!), waardoor drie Duitse moeders te maken kregen met scheldende pubers. En ik lachte om je genadeloosheid.

Maar onze toekomst is donker. Jij komt waarschijnlijk niet meer terug in Call of Duty: Black Ops 2. De nooit tevreden te stellen achterban heeft weer zijn zin gekregen (voordat ze weer ergens anders over gaan zeuren) en jij mag niet meer meedoen. Oneerlijk vonden ze dat je daar vrolijk rondreed en oneerlijkheid, dat mag natuurlijk niet in de wereld van Call of Duty. Dus word jij geslachtofferd, totdat er een nieuwe zondebok kan worden aangewezen. Ik zal daarom bij de release van Black Ops 2 een kaarsje voor je aansteken en terugdenken aan de prachtige tijd die wij samen hebben meegemaakt. En tot die tijd heb ik nog een prachtig Youtube-filmpje. Ik heb er weer heerlijk door kunnen lachen!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Battlefield 3-server vanaf 1,49 euro te huur op PS3 en Xbox 360

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations