in

Skyrim Dark Brotherhood: Join de Dark Brotherhood


Het is niet altijd even leuk om de held van het volk uit te hangen. Constant maar weer het goede voorbeeld moeten geven, enkel omdat je zo’n populaire Dragonborn bent. Voor iedereen die wel eens zin heeft om aan de schaduwkant van de maatschappij te leven is er gelukkig een alternatief: The Dark Brotherhood. In deze miniguide leggen we uit hoe je lid kunt worden van deze sinistere organisatie.

– Er gaat het gerucht dat een jongen genaamd Aventus Aretino de Black Sacrament uitvoert; een ritueel om de Dark Brotherhood voor een moordverzoek op te roepen. Dit gerucht kun je opvangen in de verschillende herbergen. Het makkelijkste is om naar Windhelm te gaan, aangezien het knulletje daar woont. Blijf net zo lang doorvragen naar de laatste roddels bij de herberghouder totdat Aretino’s praktijken worden genoemd.

– Reis af naar Windhelm, mocht je daar nog niet zijn. Het huis dat je zoekt heet Aretino Residence. Het ligt vrij centraal, aan de rechterzijde van het kasteel. Op de afbeelding hierboven vind je het huisje direct links van de poort.

– Om binnen te komen ben je verplicht om je Lockpicking-skills in te zetten. De deur van het huis is namelijk afgesloten en er is geen sleutel te vinden. Gezien het feit dat het een Novice Lock is, moet dat geen groot probleem zijn.

– Eenmaal binnen vind je Aventus Aretino die in een lugubere setting druk tot de Dark Brotherhood bidt. Wanneer je hem aanspreekt, denkt hij dat je al lid bent van de Dark Brotherhood. Hij vraagt je om Grelod the Kind (afbeelding links), de gemene eigenaar van het weeshuis waar Aventus uit ontsnapt is, te doden.

– Het weeshuis, Honorhall Orphanage, ligt in Riften. Het gebouw staat in het zuidelijk deel van Riften, meteen naast Mistveil Keep.

– Eenmaal binnen loop je al snel Grelod tegen het lijf. Je kunt je intenties duidelijk maken, of haar gewoon direct omleggen. Let wel op dat je dat niet te luidruchtig doet en niemand het ziet, want je hebt zomaar een paar stadbewakers achter je aan.

– Ga weer terug naar Aventus Aretino en breng hem het goede nieuws. Hij beloont je met een familie-erfstuk, en de quest lijkt afgelopen.

– Niets is minder waar, want wanneer je Windhelm verlaat en een andere stad binnenkomt word je benaderd door een koerier. Hij geeft je een brief waar een handafdruk met zwarte inkt op is gezet.

– Om de quest voort te zetten moet je ergens, het maakt niet uit waar, in een bed slapen. Je zult wakker worden in een onbekend hutje, terwijl een vreemde vrouw je aanstaart.

– Deze vrouw heet Astrid, en is lid van de Dark Brotherhood. Ze geeft aan je in de gaten te hebben gehouden, en wil je graag bij haar organisatie hebben. Voordat je lid mag worden, word je echter een moeilijk dilemma voorgelegd. In de hut zijn drie mensen gevangen genomen, waarvan je er eentje om moet leggen. Het maakt niet uit welke, de uitkomst is uiteindelijk hetzelfde.

– Voer je de moord succesvol uit, dan geeft Astrid je een uitnodiging om naar de Dark Brotherhood Sanctuary te komen. Ze voorziet je van het wachtwoord en de locatie, zodat je naar binnen kunt.

– De geheime locatie (afbeelding hierboven) tref je net ten westen van Falkreath aan. De ingang is een deur met een groot doodshoofd erop. Beantwoord de vraag die de deur stelt met “Silence, my brother” en je wordt binnengelaten.

– Eenmaal binnen verwelkomt Astrid je als nieuw lid van de Dark Brotherhood-familie. Je krijgt een speciaal ontworpen Dark Brotherhood armor en mag direct aan de slag voor de organisatie.

Gefeliciteerd! Je bent nu officieel lid van de Dark Brotherhood en kunt aan de slag gaan met de verschillende Dark Brotherhood quests.

Naast deze Dark Brotherhood Guide hebben we ook een Skyrim Marriage Guide.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Steam-update maakt installeren op afstand mogelijk

Skyrim Vampire: Hoe word je een vampier