in

Skyrim Vampire: Hoe word je een vampier


Soms is het leven maar wat gewoontjes. Het dagelijkse riedeltje is niet altijd even interessant, dus het is logisch dat je soms eens wat anders wilt. Een goed alternatief is het vampierbestaan. Deze bloedzuigers zijn ware nachtdieren en hebben een hoop unieke vaardigheden. Zie jij dit zitten? Deze guide legt precies uit hoe je een vampier wordt.

– Het belangrijkste om vampier te worden is om er één te vinden. Je kunt deze ondoden op veel verschillende locaties in Skyrim vinden, maar de voornaamste plekken zijn grotten in de bergen. Haemar’s Shame en Broken Fang Cave zijn slechts enkele voorbeelden van waar je zoal vampiers vindt.

– Vampiers zijn over het algemeen agressief. Dat is mooi, want het is ook de bedoeling dat je met ze in gevecht gaat. Wanneer ze je raken, is bij elke klap de kans aanwezig dat ze je met Sanguinare Vampiris infecteren. Dit is de ziekte die je uiteindelijk in een vampier verandert. Let dus wel op dat je echt vaak geraakt wordt, want de kans is één op tien dat je de infectie oploopt.

– Het is handig om aan het einde van een gevecht met een vampier in je Active Effects-lijst te kijken of je daadwerkelijk Sanguinare Vampiris (afbeelding hierboven) hebt. Mocht hij er niet tussenstaan, zoek dan de volgende vampier op. Het helpt ook om je uitrusting af te doen. Hiermee vergroot je de kans om de ziekte op te lopen.

– De ziekte ontwikkelt zich in drie dagen tijd tot Vampirism. Hiervoor hoef je niets te doen.

– De kracht van je Vampirism hangt af van hoe lang het geleden is dat je voor het laatst bloed tot je hebt genomen. Bloed neem je tot je door gehurkt bij een slapend personage te staan, en vervolgens je slag te slaan. Zorg er wel voor dat niemand je betrapt, anders staat er een prijs op je hoofd.

– Er zijn in totaal vier niveaus in Vampirism. Hoe langer je geen bloed hebt gehad, des te hoger het niveau. Elke niveau geeft je zo wel positieve als negatieve vaardigheden. Pas wel op wanneer je niveau vier hebt bereikt, want op dat moment zal elk personage je direct aanvallen.

– Eigenlijk is dit alles wat je hoeft te doen om vampier te worden. Er zitten echter wel een hoop haken en ogen aan het bestaan, daarom zetten wie hier de precieze voor- en nadelen en andere gevolgen uiteen. Ben je het vampierenleven beu? Dan hebben we dit artikel om te zien hoe je er van af komt.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Skyrim Dark Brotherhood: Join de Dark Brotherhood

‘Online multiplayergames gratis maken de beste manier’