in

Farming Simulator 2011 Mods: De beste mods


Telkens weer over hetzelfde akker rijden met dezelfde tractor is hartstikke leuk, maar zo nu en dan wil je wat variatie. Voor diegenen die hun boerderij eens een mooie make over willen geven hebben we hier een aantal interessante mods op een rijtje gezet.

Mecklenburg-Voor-Pommeren

De Mecklenburg-Voor-Pommeren mod geeft je een gigantisch terrein in de stijl van Noord-Oost Duitse boerderijen. Veel ruimte, grootse velden en een treinstation om goederen mee te vervoeren. Dat alles in het heuvelachtige landschap waar het Duitse platteland om bekend staat. Iedereen die zich wel eens wil verliezen in het managen van een lekker grote boerderij in een idyllische omgeving is bij deze mod aan het goede adres.

Modsource Map #1

De ‘Modsource Map #1’ is in tegenstelling tot de Mecklenburg-Voor-Pommeren mod volledig vlak. Een aantal grote silo’s en enorme weides om je koeien te houden tekenen deze boerderij. Ideaal voor iedere ambitieuze boer, aangezien er veel opslagplaats is voor geproduceerde goederen.

New Holland CR 9090

Wanneer het graan binnengehaald moet worden, wil je dat natuurlijk met een moddervette machine doen. Niets is hiervoor geschikter dan de New Holland CR 9090. Dit bakbeest heeft een enorme brede maaier en verzamelt lekker rap het graan. Wie dus zo snel mogelijk zijn oogst binnen wil hebben gaat voor de New Holland CR 9090!

John Deere 8530

Wat is er nou stoerder dan een grote groene trekker met gele velgen? Precies, helemaal niets! De John Deere 8530 heeft niet voor niets de ‘Tractor van het jaar 2007’-prijs in de wacht gesleept. Europese landbouwers zijn gezamenlijk tot dit besluit gekomen. Met deze prachtmachine langs je akkers rijden is uiteraard geen straf.

Scania R580 SZM

Hij was al enorm populair in de editie uit 2009, maar nu is de Scania R580 er ook voor Farming Simulator 2011. De rode vrachtwagen is volledig opnieuw in elkaar gezet voor 2011 en heeft alle toeters en bellen die je je maar kunt wensen. Scania is een leidend merk in de vrachtwagenindustrie, en met de R580 heb je een van de indrukwekkendste modellen in huis.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Skyrim Races: Het verschil tussen de rassen

Race Games: De 10 beste racegames