in

De sexy outfits van Juliet Starling


‘Absurde shit’, dat was de beschrijving van Lollipop Chainsaw in de meest recente impressie, die je hier op je gemak kunt teruglezen. De absurditeit wordt voornamelijk veroorzaakt door het hoofdpersonage Juliet Starling. Als cheerleader banjert zij in een kort rokje rond om met haar kettingzaag allemaal zombies af te slachten. Maar wie dat niet sexy genoeg vindt, kan tijdens de campagne een hoop aantal andere pakjes vrijspelen. En wij zijn jullie graag van dienst om deze pakjes te tonen.

Het Japanse Schoolmeisje

Je zou niet verwachten dat schattige, kettingzaagdragende, Japanse schoolmeisjes in staat zijn om zombies te slopen, maar met deze outfit bewijst Juliet dat het toch echt kan. Het is een schoolvoorbeeld van ‘good girl gone bad‘ en dat maakt het juist zo sexy. De typerende kniekousjes – in combinatie met de schitterende benen van Juliet – maken het tot een fantastisch geheel waardoor zombieslachten een nog groter genot wordt. Het brave uiterlijk had de vijanden kunnen misleiden, ware het niet dat deze allemaal hersendood zijn.

De Casual Zombieslachter

Zombies afmaken is vaak een intense klus, daarom is het af en toe wel zo fijn om een gemakkelijke outfit te dragen. Een eenvoudig spijkerjasje en een comfortabel rokje zijn genoeg aankleding wanneer je op een fijne lentedag de ondoden een koppie kleiner wilt maken. Het laat geen enorme indruk bij de mannen achter, maar dat hoeft ook niet want die zijn toch allemaal ondood. Bijkomend voordeel: het spijkerjasje heeft (kleine) zakken zodat je nog iets bij je kunt dragen, zoals een USB-stick of een paar tandenstokers of iets dergelijks. Dit is ook meteen Juliet’s enige outfit met deze functie.

Roze Op Roze Op Roze

De kleur is lekker opvallend en meisjes-achtig, en dat staat Juliet uitstekend. De strik op haar kont is een beetje onhandig aangezien zombies graag mogen graaien, maar haar extreem sexy kousjes (inclusief bandjes) maken dit volledig goed. Hierbij draagt Juliet een soort ballerina-achtige schoenen, wat haar beweeglijkheid wellicht ten goede komt, al zorgt het ook voor een kinderlijke uitstraling. Helaas hoort bij deze outfit een dom hoedje (inclusief dom kapsel) en daar scoort ze geen punten mee. Als haar vijanden nog hersenfunctie hadden, zouden ze in afgrijsen vluchten voor het hoedje.

Het Gepantserde Schoolmeisje

Het beste van twee werelden: de sexy schoolmeisjes-wereld en de ruige zombieslachtende chicks-wereld. Met haar been-, knie- en elleboogbescherming laat ze duidelijk zien dat ze gereed is om een paar zombies aan stukken te zagen, en met haar schooloutfitje laat ze zien dat ze dit gaat doen terwijl ze er super sexy uitziet. Daarnaast heeft Juliet een opvallende haarkleur bij deze outfit die een vrolijk accent toevoegt aan het geheel.

Slachten Aan Zee

Lekker aan het strand zitten terwijl je rustig in de zon een mojito wegnipt? Ja, dat wil iedereen wel, maar dat is natuurlijk onmogelijk te combineren zombiegenocide. Nou, Juliet bewijst het tegendeel in deze fantastische bikini. Het kleurrijke streepjespatroon trekt de aandacht, maar het zegt niet ‘hé kijk mij, ik ben een lekker wijf in bikini dat effe elke zombie kapot zal maken terwijl ik met mijn tieten en heupen zwaai’. Geheel niet. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door haar subtiele zomerblonde staartjes. En vergeet niet dames: kleding die je niet draagt, kan ook niet verpest worden door die nare bloedvlekken.

Ninja Zombie Slayer

Deze outfit is zo heerlijk klassiek en feodaal Japans. Het is een stoere kunoichi/vrouwelijke ninja-look die vijanden angst inboezemt, mits ze nog enige hersenactiviteit vertonen. In deze outfit zien we dat Juliet haar haar voor het gemak blauw heeft geverfd. Ze complimenteert dit met een paar lange handschoenen om messen in te stoppen, die totaal niet worden gebruikt, extra lange kniekousen en teenslippers. Want iedereen weet dat je met teenslippers het beste zombies kunt afmaken!

Hop hop hop

Wie het niet zo op de mooie ronde vormen van Juliet heeft, kan altijd nog voor het traditionele bunny-outfit kiezen. Normaal gesproken alleen gedragen door mannen op hun vrijgezellenfeest, waarbij vrienden met paintballen er op los schieten. Het pak kan op twee manieren worden gedragen: met of zonder konijnenkop. Mooi detail: rood en wit gaan heel goed samen!

Latex droomvrouw

Voor wie niet genoeg heeft aan het eerder genoemde roze pakje, kan altijd kiezen voor een heerlijk roze latex-pakje. Niet alleen zit Juliet zo strak in het pak, het is ook nog eens een pakje waarbij haar navel en borsten extra goed in beeld komen. Dit schijnt een perfect pakje te zijn om mee te gaan motorrijden, alhoewel we dan wel verwachten dat onze blonde schone last krijgt van een verkoudheid.

Underboob gallore

Vrouwen en zonnen, het blijft altijd een mooie combinatie. Vrouwen hebben er een hekel aan als zij de welbekende bikinilijntjes op hun zongebruinde rug hebben. Wat doe je dan? Dan koop je een tweede bikini, die net wat anders zit. In het geval van Juliet klagen we daar geen moment over. Want waarom zou je gebruik maken van een stuk stof, als je ook gewoon twee schelpen van het strand kan pakken en die door middel van een dun touwtje voor je borsten spannen. Een perfect idee als je het ons vraagt!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Max Payne 3 Review

E3-belevenissen: de moeder van Sid Meier