in

C&C: Generals 2 wordt uitbreiding voor gratis C&C-platform


Command & Conquer: Generals 2 wordt onderdeel van Command & Conquer, een free-to-play gameplatform dat voortdurend wordt uitgebreid. Dat legt uitgever Electronic Arts uit in een persbericht.

Voor het Command & Conquer-platform verschijnen steeds nieuwe uitbreidingen, waarvan Generals de eerste is. Omdat het eind 2011 aangekondigde Command & Conquer: Generals 2 niet langer als losse game bestaat, is die naam komen te vervallen. Na de gratis Generals-uitbreiding komen Red Alert, Tiberium en andere bekende C&C-franchises ook naar het real-time-strategieplatform. De game wordt doorontwikkeld op basis van feedback vanuit de community, zo vertelt EA.

Het nieuwe Command & Conquer komt uit in 2013 en draait volledig op de Frostbite 2.0-engine, dezelfde techniek die gebruikt wordt voor Battlefield 3 en Medal of Honor: Warfighter. Zowel het platform als de Generals-uitbreiding zijn volledig gratis en volgens EA voorzien van “de hoogstaande graphics, geluid en vernietiging van een volwaardige, AAA-strategiegame”.

Command & Conquer

In Command & Conquer nemen spelers de controle over verschillende facties en strijden ze om grondstoffen die hard nodig zijn om bases en een leger aan tanks, soldaten en vliegtuigen te kunnen samenstellen. Het nieuwe platform komt ergens in 2013 uit, alleen voor PC.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Pokémon Conquest Review

WIN WoW Mists of Pandaria betacode door hem hier te claimen!