in

A Plague Tale: Innocence is mogelijk een PS Plus-game in juli


Een bezoeker van het ResetEra-forum genaamd Deluxera meldde dat enkele weken geleden al. De bezoeker in kwestie lekte toen ook uit dat vervolg A Plague Tale: Requiem op E3 aangekondigd zou worden en dat het eerste deel naar PS5, Xbox Series en Switch zou komen. Dit is inmiddels officieel aangekondigd, dus ligt het in de lijn der verwachting dat de PS Plus-game aankondiging ook op waarheid berust.

A Plague Tale: Innocence kwam oorspronkelijk in mei 2019 uit op PlayStation 4, Xbox One en Steam. De game speelt zich af in Frankrijk in het jaar 1349, wanneer het land wordt geteisterd door de Zwarte Dood. Amicia moet haar jongere broer Hugo beschermen, terwijl de twee worden achtervolgd door de Inquisitie en proberen te overleven in de meedogenloze wereld. Hugo leidt bovendien aan een mysterieuze ziekte. De game komt op 6 juli uit op PlayStation 5, Xbox Series X en S en Switch.

Vervolg A Plague Tale; Requiem werd tijdens E3 aangekondigd.  In het vervolg keren hoofdpersonages Hugo en Amicia terug, alsmede de rattenzwerm. Spelers volgen Amicia en haar broer Hugo op een nieuw avontuur terwijl men probeert te overleven. Het spel komt volgend jaar uit op Xbox Series X en S, PlayStation 5 en pc. Ook komt het spel meteen op lancering op Game Pass te staan.

A Plague Tale

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De lanceringstrailer van Dungeons and Dragons: Dark Alliance

Vervolg op Zelda: Breath of the Wild was populairste E3-game op Twitter