in

A Plague Tale: Innocence vanaf 6 juli op PS5, Xbox Series en Switch verkrijgbaar


De versie op PS5 en Xbox Series X draait in 4k en 60 fps, en heeft op PS5 3D-audio-ondersteuning. De Switch-versie van de game draait via de cloud – er is dus geen fysieke versie beschikbaar.

A Plague Tale: Innocence kwam oorspronkelijk in mei 2019 uit op PlayStation 4, Xbox One en Steam. De game speelt zich af in Frankrijk in het jaar 1349, wanneer het land wordt geteisterd door de Zwarte Dood. Amicia moet haar jongere broer Hugo beschermen, terwijl de twee worden achtervolgd door de Inquisitie en proberen te overleven in de meedogenloze wereld. Hugo leidt bovendien aan een mysterieuze ziekte.

Zustersite Gamer.nl gaf een 8,5 aan de game: “Hoewel A Plague Tale: Innocence clichés kent, is het de optelsom van geloofwaardige personages, een geweldige soundtrack en een sfeervolle setting die van het geheel een overtuigend en meeslepend avontuur maken. Als liefhebber van singleplayerervaringen mag je deze niet aan je voorbij laten gaan.”

Tijdens Microsofts E3-presentatie vorige week werd het vervolg A Plague Tale: Requiem aangekondigd, dat volgend jaar op Xbox Series X en S, Xbox One, PS5 en pc moet verschijnen. Ook van deze game verschijnt een cloudversie op de Switch.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Sea of Thieves-uitbreiding A Pirate’s Life uitgelicht in gameplaytrailer

Nieuwe developer diary van Senua’s Saga: Hellblade 2 getoond