in

Patch voor PlayStation-versie Disco Elysium in de maak


Disco Elysium: The Final Cut verscheen eind maart op PlayStation 4 en 5, maar spelers laten weten diverse bugs te ervaren. Ontwikkelaar ZA/UM meldt inmiddels aan een patch te werken die deze problemen oplost. “Geef ons de schuld, want het is onze schuld. We zijn maar mensen die groot dromen, en die dromen komen niet altijd uit zoals we dat hopen. Maar we gaan het gewoon proberen, en nog eens, tot we het goed krijgen. En dat gaat ons lukken.”

Patch 1.3 moet onder andere diverse voice-overs fixen, verbeterde besturing toevoegen en diverse niet soepel lopende tussenfilmpjes verbeteren. Het is nog niet bekend wanneer de patch precies uitkomt. Precieze details over de inhoud van de patch zijn in deze blogpost te lezen.

Disco Elysium verscheen in oktober 2019 voor pc en volgt een detective die verschillende moorden moet oplossen. Spelers kunnen daarbij gebruikmaken van 24 verschillende statistieken die gelinkt zijn aan aan het brein en karaktereigenschappen van het personage.

The Final Cut breidt de game uit met nieuwe gebieden, quests, personages en nieuwe ingesproken dialogen. Op PlayStation 5 draait de game in 4K op zestig frames per seconde, en bezitters van de originele pc-versie kunnen The Final Cut gratis downloaden.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ubisoft deelt roadmap voor aankomende Ghost Recon Breakpoint-updates

Nintendo wil zich meer op nieuwe IP gaan focussen