in

Aankomende Resident Evil-film heet ‘Welcome to Raccoon City’


Dat heeft Johannes Roberts gemeld in een interview met IGN. De reboot moet volgens hem één nacht in beeld brengen en daarmee de eerste twee games verfilmen. De hoofdlocaties zijn dan ook het Spencer-landhuis en het politiestation van Raccoon City.

Personages die in de film voor moeten komen, zijn Chris en Claire Redfield (gespeeld door Robbie Amell en Kaya Scodelario), Jill Valentine (Hannah John-Kamen) en Leon S. Kennedy (Avan Jogia). Volgens Roberts moet het gedeelte van de film in het politiebureau vooral actievol zijn, terwijl de scènes in het Spencer-landhuis enorm eng worden.

Roberts laat weten enorm geïnspireerd te zijn door de remake van Resident Evil 2. “Vanaf dat moment wisten we allemaal wat we wilden doen met deze film. Het was dankzij de toon en constante regen zo’n geweldige, filmische ervaring. Dat is de wereld waar ik in wil werken. We hebben de toon van de remake van de tweede game gepakt en daar onze film op gebaseerd.”

Resident Evil: Welcome to Raccoon City moet op 3 september in de bioscopen draaien. Het is een reboot en heeft dus niets van doen met de eerder verschenen Resident Evil-films. Netflix werkt, geheel losstaand van dit project, zowel aan een real-life action serie als animatieserie gebaseerd op Resident Evil.

Resident Evil 2

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Steam-versie Yakuza Remastered Collection wordt verbeterd met patch

Drie ontdekte keversoorten zijn naar pokémon vernoemd