in

Aankomende Wasteland 3-patch voegt permadeath toe


In deze modus kunnen leden van de party niet meer opnieuw tot leven gewekt worden. Zodra een lid van iemands party dood neervalt, komt het personage niet terug. Wanneer alle Rangers sterven, is het spel voorbij en moet de speler opnieuw beginnen. Permadeath komt alleen beschikbaar in de singleplayermodus.

Er komt ook een optie die er voor zorgt dat alle skills en stats twee punten nodig hebben, waardoor spelers hun personages meer moeten specialiseren. Om het iets makkelijker te maken, wordt ook de optie om stats te respeccen toegevoegd. De eerste twee respecs zijn gratis, maar daarna kost het steeds meer geld.

Versie 1.3.3., dat door ontwikkelaar inXile ‘Death & Taxes’ wordt genoemd, voegt ook 23 nieuwe littekens, tatoeages en helmen toe om personages mee te customizen. Verder moet de game veel andere verbeteringen en oplossingen voor bugs krijgen. De patch komt ergens begin deze maand uit. In een blogpost op Steam valt meer informatie te lezen.

Wasteland 3 is beschikbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Sinds de release vorig jaar voegt inXile regelmatig nieuwe patches toe aan de game.

Wasteland 3

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Guilty Gear Strive uitgesteld naar 11 juni

Naughty Dog gaat ‘meerdere coole dingen’ tonen