in

Check uitgebreide gameplaybeelden van Outriders


De beelden tonen The First City, de eerste stad die mensen stichtten toen ze op Enoch arriveerden om te onderzoeken of de planeet leefbaar was. Na een nucleaire explosie is een groot deel van de bewoners uitgeroeid en bevinden zich er vooral monsters.

Ook wordt de gameplay van de lootshooter verder uit de doeken gedaan. Spelers moeten dekking zoeken en schieten, maar zoals in dit geval soms ook wegrennen van snelle vijanden. Tijdens het schieten maken spelers gebruik van verschillende krachten, afhankelijk van welke klasse ze spelen. Zo beschikt de Pyromancer over vuuraanvallen die grote groepen vijanden kunnen raken.

Verder toont People Can Fly dat de interface behoorlijk teruggeschroefd kan worden en dat de game gebruikmaakt van een World Tier-systeem. Dat systeem vindt een geschikte moeilijkheidsgraad voor spelers door ze te laten stijgen tot een World Tier die bij ze past. Wie een minder grote uitdaging wil kan deze echter ook weer naar beneden bijstellen, of wordt gedwongen dat te doen als ze te vaak sterven op hun huidige niveau. Hogere World Tiers bieden betere loot en meer beloningen.

Tot slot zegt People Can Fly dat de game geen microtransacties bevat. Outriders verschijnt dit najaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en pc.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Star Wars Battlefront 2 is de andere gratis PS Plus-game van juni

Cate Blanchett bevestigd voor Borderlands-film