in

Aansluitingen op Xbox Series X mogelijk bekend


Tijdens CES heeft AMD in een presentatie gebruik gemaakt van een door een fan gemaakte Xbox Series X-render waarop de aansluitingen te zien waren. Deze aansluitingen bleken echter niet correct te zijn. Journalist Brad Sams sprak met een aantal insiders over de daadwerkelijke aansluitingen van de Xbox Series X. Volgens Sams wijkt de render die AMD toonde tijdens de presentatie niet heel ver van de werkelijkheid af.

Fan-render

Volgens de insiders die Sams heeft benaderd, heeft de Series X aan de achterkant twee USB-A-aansluitingen, een ethernetaansluiting, één HDMI-port, optische audio-aansluiting en een aansluiting voor de voeding. Ook schijnt er nog een aansluiting te zijn die mogelijk gebruikt wordt voor debuggen, maar dit is niet geheel duidelijk. Alle aansluitingen zijn geplaatst aan achterzijde van de Series X, onderin. Ook heeft de achterzijde meerdere openingen voor ventilatie. Hij meldt wel dat de aansluitingen mogelijk nog kunnen veranderen.

Als deze berichten blijken te kloppen, betekent dit dat Microsoft mogelijk nog gaat werken met oudere USB-aansluitingen en dus geen USB-C op de console gaat gebruiken.

De Xbox Series X komt tijdens de feestdagen van 2020 uit.  

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dr. Kawashima’s Brain Training voor Nintendo Switch review – Niets meer, niets minder

Dragon Ball Z: Kakarot-trailer toont hoe je progressie boekt