in

Abandoned: Indie project of nieuwe kind van Kojima?

Vanmiddag om 16.00u zouden er meer beelden van Blue Box Studio’s nieuwe game “Abandoned” onthuld worden. Door middel van een countdown op YouTube werden we warmgemaakt voor de lancering van een trailerapp waarin we meer over de game te zien zouden krijgen.  

Op het moment van de waarheid gebeurde er echter vrij weinig, de countdown liep naar nul en daar bleef het bij. In de comments van de YouTube stream zag ik meerdere mensen het twitterkanaal van Blue Box benoemen, daarop werd op dat moment een tweet geplaatst waarin Hasan aangeeft dat de trailerapp is uitgesteld naar Augustus!

Veel meer informatie hebben we op dit moment niet, daarom was ik benieuwd naar wat de mensen hier ervan vinden. Denken jullie dat dit een uit de hand gelopen pr-stunt is van Blue Box, of zou er meer aan de hand zijn?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
The_Stifmeister
The_Stifmeister
2 jaren geleden

Ik denk/hoop toch dat er meer aan de hand is. Er zijn teveel toevalligheden die allemaal richting Kojima, of in ieder geval richting meer dan een simpele game van een kleine indie developer wijzen. Check ook vooral de link die Erik07 plaatste, interessant leesvoer.

Erik07
Erik07
2 jaren geleden

Ik denk dat het gewoon een indie-developer is met een hype die enorm groot is gemaakt door gamers die zich vervelen 🙂
Dat maakt het overigens niet minder leuk om te volgen: https://www.denofgeek.com/games/new-silent-hill-game-abandoned-blue-box-hasan-kahraman-hideo-kojima-youtube-conspiracy/

LeegBlikjeWater
2 jaren geleden

Ik vind het moeilijk voor te stellen dat een indieproject zoveel aandacht krijgt. Een heuse trailerapp??? Waarom?

Daarbovenop zijn er zoveel aanwijzingen dat het mij heel sterk lijkt dat het allemaal toeval is. Die Hasan komt ook een beetje…. non-gamedev-like over? Zijn video’s zijn raar… Maar misschien zit het tussen de oren.

Een 4k60fps first party game lijkt me niet zomaar een indiegame. Er moet meer zijn.

Wat spelen we dit weekend? 26 en 27 juni

Wat spelen we dit weekend? 26 en 27 juni