in

Abandoned-maker verschijnt in beeld om te bewijzen dat hij niet Kojima is


De oprichter van de Nederlandse ontwikkelaar Blue Box Game Studios heeft zichzelf niet eerder zo in beeld gebracht. “Ik wilde een korte video maken om mijzelf te tonen, om te tonen dat ik een echt persoon ben. Ik heb geen connectie met Hideo Kojima. Ik ben geen acteur. Ik werk niet aan Silent Hill.”

Er is veel verwarring en speculatie op het internet ontstaan rondom Abandoned. Toen de game een paar maanden terug werd onthuld op PlayStation Blog, speculeerden gamers al dat het om een geheim project van Metal Gear-bedenker Hideo Kojima zou gaan. Kahraman drukte dit snel de kop in, onder andere via een interview met zustersite Gamer.nl

Vorige week begonnen gamers echter weer te speculeren over de mogelijkheid dat het wel om een nieuwe game van Kojima gaat, of mogelijk een nieuwe Silent Hill-game. Afgelopen vrijdag ontkende Kahraman wederom dat hij iets te maken heeft met Kojima. 

Een paar weken terug maakte de Nederlandse ontwikkelaar bekend dat er een speciale app zou lanceren op de PS5 Store, waarin trailers van de game in real-time bekeken zouden kunnen worden. Dat zou de meest nauwkeurige weergave van graphics moeten opleveren. Oprichter Hasan Kahraman vertelde afgelopen vrijdag al dat de app op dinsdag 22 juni zou lanceren. Dit weekend kondigde de ontwikkelaar via social media echter aan dat de release van de app is uitgesteld naar aanstaande vrijdag.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Column: De dubbele generatiekloof

De lanceringstrailer van Dungeons and Dragons: Dark Alliance