in

Activision verbreekt banden met Call of Duty: Modern Warfare-acteur


Riley sprak de stem in van Ghost in het in 2019 verschenen Call of Duty: Modern Warfare. Onlangs werd op Twitter een montage van publieke uitlatingen van de acteur geplaatst. Zo maakt hij tijdens een livestream uit 2017 een opmerking over de Twitch-streamer The Zombi Unicorn. Hij zegt dat ze niet in de show verscheen omdat ze “dan wel vermakelijk moet zijn, ze kan niet alleen op haar vreselijke decolleté leunen”.

In de montage op Twitter worden vervolgens meer recentere clips erbij gehaald waarin Leach Call of Duty streamt en een aantal seksuele opmerkingen maakt over vrouwelijke spelers.

Na het plaatsten van de montage heeft Call of Duty-nieuwssite Charlie Intel contact opgenomen met Activision. Het bedrijf liet daarop weten dat het niet meer samen gaat werken met Leach. “Seksisme heeft geen plaats in onze industrie, onze games of de samenleving. Activision werkt niet langer samen met Jeff Leach. We keuren deze opmerkingen af. We willen een leuke en veilige ervaring voor alle spelers leveren.”

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bepaal zelf of de Mako in Mass Effect: Legendary Edition fijner bestuurt

Elon Musk verscheen in Saturday Night Live verkleed als Wario