in

Al het nieuws van de Square Enix E3-persconferentie


MARVEL’S AVENGERS KOMT IN MEI 2020, EERSTE BEELDEN

Marvel’s Avengers komt op 15 mei 2020 uit. De eerste beelden zijn vannacht getoond.

Square Enix werkt met Crystal Dynamics, bekend van de Tomb Raider-franchise, al geruime tijd aan de Avengers-game, maar tot vannacht was er nog nagenoeg niets over bekend en waren er nog geen beelden van uitgebracht. Eerder deze week lekte via een poster op de E3-beurs zelf al uit dat het spel naar PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia en pc komt.

De bekende helden uit het Marvel-universum zitten in het spel, zoals Captain America, Thor, Bruce Banner (de Hulk), Black Widow en Iron Man. San Francisco viert de opening van een nieuw hoofdkantoor van de Avengers. Er wordt een poging gedaan om nieuwe technologie te stelen, en de Avengers worden hiervan beschuldigd. Vijf jaar later bedreigt iets slechts de wereld, en moeten de Avengers alsnog in actie komen. Het verhaal is compleet uniek voor de game gemaakt.

Lees hier het complete nieuwsbericht.

THE LAST REMNANT REMASTERED VANDAAG NAAR SWITCH

The Last Remnant Remastered komt vandaag op de Switch uit.

Dat kondigde Square Enix aan tijdens zijn E3-persconferentie vannacht. De game komt beschikbaar op de eShop. Het is voor het eerst dat de game op een Nintendo-console beschikbaar komt.

The Last Remnant verscheen oorspronkelijk in 2008 op Xbox 360 en pc. Er werd wel aan een PlayStation 3-versie gewerkt, maar die is nooit verschenen. Eerder verscheen de remaster al voor PlayStation 4.

Lees hier het complete nieuwsbericht.

CLOUD REKENT AF MET HET KWAAD IN FINAL FANTASY 7 REMAKE

Tijdens de E3 persconferentie van Square Enix werd een nieuwe trailer van Final Fantasy getoond, alsmede nieuwe gameplaybeelden.

Afgelopen nacht kondigde Square Enix al de releasedatum van de remake aan: 3 maart 2020. Volgens Square Enix is de eerste episode zo groot dat het Het spel komt in verschillende episodes uit en volgens Square Enix is de eerste episode zo groot dat het spel op twee blu-rayschijven wordt uitgebracht.

In de gameplaybeelden nemen de personages Cloud en Barret het op tegen een eindbaas. Gedurende gevechten kunnen spelers op elk moment tussen speelbare personages wisselen. Daarnaast vinden gevechten in real-time plaats, maar spelers kunnen naar wens de tactical modus gebruiken.

Lees hier het complete nieuwsbericht.

SPECIALE EDITIES VAN FINAL FANTASY 7 REMAKE ONTHULD

Tijdens de E3-persconferentie van Square Enix zijn er verschillende speciale edities van Final Fantasy 7 Remake onthuld.

Naast de standaardversie verschijnt er een deluxe-versie van het spel waarbij spelers er een artboek bij krijgen, de soundtrack op cd, een Cactua Summon-uitbreiding en een steelbook-hoesje waarop Sephiroth staat afgebeeld.

Daarnaast heeft Square Enix de ‘1st Class-editie’ van Final Fantasy 7 Remake aangekondigd. Bij deze editie van het spel krijgen spelers de deluxe-versie plus een standbeeld van Cloud op zijn motor en met zijn zwaard in de hand. Deze versie van het spel is alleen verkrijgbaar via de Square Enix Store.

Lees hier het complete nieuwsbericht.

FF CRYSTAL CHRONICLES-REMASTER OOK VOOR IOS EN ANDROID

Er is een nieuwe trailer verschenen voor Final Fantasy Crystal Chronicles: Remastered Edition en verschijnt deze winter. Dit maakt het bedrijf bekend tijdens zijn E3-persconferentie.

In de nieuwe trailer worden een aantal gameplaybeelden uitgelicht. Daarnaast wordt bekendgemaakt dat de game ook een versie krijgt voor iOS en Android.

Final Fantasy Crystal Chronicles: Remastered Edition verschijnt aankomende winter voor Nintendo Switch, PS4, iOS en Android.

Lees hier het complete nieuwsbericht.

PEOPLE CAN FLY KOMT MET OUTRIDERS

People Can Fly-game Outriders is onthuld op Square Enix’ persconferentie.

De eerste trailer toont drie personages in een vernield landschap. Spelers kunnen hun eigen ‘Outrider’ maken op zoek naar de bron van een mysterieus signaal. In totaal kan de game met drie spelers tegelijk gespeeld worden. De officiële website is ook gelanceerd. De game komt in de zomer van 2020 naar pc, Xbox One en PS4. Veel meer is er nog niet bekend over de game, maar deze winter moet er meer informatie komen.

Lees hier het complete nieuwsbericht.

WORD EEN PROFESSIONELE COUREUR IN CIRCUIT SUPERSTARS

Tijdens de E3-persconferentie van Square Enix werd het racespel Circuit Superstars aangekondigd.

Het spel wordt gezien omschreven als een dynamische top-down racespel. Circuit Superstars kent arcade-achtige gameplay, maar ook realistische elementen. Zo is het noodzakelijk om pitstops strategisch te plannen.

In Circuit Superstars kunnen spelers met klassieke auto’s en vrachtwagens racen, en ook aan GT en rallyraces deelnemen. Ontwikkelaar Original Fire Games wil naar eigen zeggen met Circuit Superstars spelers meenemen naar verschillende tijdperken in de racesport.

Lees hier het complete nieuwsbericht.

REMASTER VOOR FINAL FANTASY 8 AANGEKONDIGD

Square Enix heeft een remaster voor Final Fantasy 8 aangekondigd.

De remaster komt ergens later dit jaar naar PlayStation 4, Switch, Xbox One en pc via Steam. Veel meer informatie is er nog niet, maar er is wel een eerste trailer uitgebracht.

Final Fantasy 8 verscheen oorspronkelijk in 1999 op de eerste PlayStation. De rpg draait om een groep geleid door Squall Leonhart die terechtkomt in een conflict van een tovenares uit de toekomst Ultimecia, die de tijd zoals we die kennen wil vernietigen. In 2000 verscheen de game ook op pc.

Lees hier het complete nieuwsbericht.

En verder…

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Word een professionele coureur in Circuit Superstars

E-sport-update: Cheaters, fraude en verloren trofeeën