in

Alan Wake en For Honor gratis te downloaden


Alan Wake is een actie/avonturen-game ontwikkeld door Remedy en gaat over de gelijknamige schrijver die zijn leven langzaam in een nachtmerrie ziet veranderen. Alan is al een tijd bezig met zijn nieuwste boek en tot voor kort lijkt het alsof het boek uit zich zelf schrijft. Dit komt door vriendin Alice, die Alan nog maar net ontmoet heeft. Sinds dat hij Alice kent, lijd Alan aan slapeloosheid en de nachtmerries die daar de oorzaak van zijn leiden tot inspiratie voor zijn boek. Het boek komt niet veel later uit en het is meteen een bestseller.

Alice verdwijnt echter ineens, waardoor Alan’s leven ineenstort. Ondertussen gaat zijn conditie steeds harder achteruit en hij kan het onderscheid tussen droom en werkelijkheid nauwelijks meer maken. Het is alsof hij in het verhaal van zijn eigen boek is terecht gekomen en beland in een kliniek in het afgelegen dorpje Bright Falls. De game bevat een grote free-roaming omgeving die zeer realistisch aandoet.

Check hier de trailer:

For Honor, ontwikkeld door Ubisoft, is een multiplayer melee-game en kreeg van ons een 8. Onze redacteur Thijs Barnhard had dit over de game te vertellen: “For Honor moet het hebben van zijn uitstekend gevechtssysteem. Met elk type vechter waarmee je het slagveld opstapt is ieder gevecht anders en spannend. Dat niet iedere speler even nobel met zijn wapen omgaat is jammer en minstens zo vervelend is het feit dat het spel mooi is, maar technisch niet altijd even sterk in elkaar steekt. De verschillende helden die elk uitgerust zijn met hun eigen wapens en speciale aanvallen zorgen er gelukkig voor dat het spel ondanks de pure focus op hakken en winnen toch leuk en gevarieerd blijft.”

Check hieronder de trailer.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Geef een reactie

Nieuw Switch-model met verbeterde batterijduur te koop

Wolfenstein: Youngblood Review – Wint wat, verliest wat