in , ,

Algemeen topic: Mass Effect Legendary Edition

Scififans hebben vandaag iets om te vieren: Mass Effect Legendary Edition ligt vanaf vandaag in de (digitale) winkels. De drie eerste games (dus zonder het enigszins geflopte Andromeda hebben een flinke make-over gekregen op visueel en technisch vlak. Op Gamer.nl kan je later vandaag een review-in-progress lezen, maar we zijn vooral benieuwd wat jullie eerste indrukken zijn!

Mass Effect: Legendary Edition bevat de eerste drie Mass Effect-games en alle dlc. De multiplayermodi ontbreken in de collectie.

Bioware geeft aan dat de games op PlayStation 5, Xbox Series X en pc speelbaar zijn in 4K en zestig frames per seconde. Ook biedt de game hdr-ondersteuning.

Verder zijn onder andere de gezichten van personages aangepakt en zijn omgevingen verbeterd met meer details, geavanceerdere rook- en lichteffecten en andere grafische aspecten.

Het ‘gevoel’ van de gameplay is volgens BioWare daarnaast consistent in alle drie de delen uit de collectie. Ook zijn inhoudelijke zaken aangepast, zoals de uitgebreidere character creator, de besturing van het Mako-voertuig, de hud en moeten eindbaasgevechten ‘beter’ zijn.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
TheGoldenKid
TheGoldenKid
2 jaren geleden

Oh man!! 1 van m’n favoriete franchises. Mijn oudste is 14 jaar en wil steeds vaker gamen. Heb het dan ook vaak over de oude classics en games waar ik mee groot ben geworden. Dankzij deze remakes/remasters wordt het voor hem ook aantrekkelijker om de games op te pakken. En papa heeft dan ook weer zijn trip-down-memory-lane te pakken. Hulde!

Aldodilly
Aldodilly
2 jaren geleden

Heetste Mass Effect-take:

Kaidan > Ashley

Niet in ME1, maar in ME2 en 3 komt het best wel goed met onze zeurende vriend.

ErikNus
ErikNus
2 jaren geleden
Antwoord aan  Aldodilly

Ik was het hier nooit mee eens, maar bij deze herspeelbeurt blijkt Ashley best een racist te zijn.

Hoe dan ook, ze bungelen allebei onderaan de lijst met beste personages.

Aldodilly
Aldodilly
2 jaren geleden
Antwoord aan  ErikNus

Die take vond ik dan weer juist heel interessant – hoe ze daar later mee omgaan, althans. Dat geeft haar wat meer diepgang. Kaydan heeft ook zijn beste momenten in ME3.

ErikNus
ErikNus
2 jaren geleden
Antwoord aan  Aldodilly

Oja shit, dat klopt ook. Sorry, ik ben allebei hun verhaallijnen best wel vergeten geloof ik. Omdat ze zo saai zijn.

Dungeons & Dragons: Dark Alliance vanaf dag één op Game Pass.

Pokémon-lied van Katy Perry nu beschikbaar