in

Algemeen topic: New Pokémon Snap

Deze vrijdag is het zover: New Pokémon Snap komt uit voor Nintendo Switch. Dit leek mij een uitstekend moment om een centraal topic voor de game aan te maken. Heb je de game al in huis of zie je de game voor een leuk prijsje? Of ben je de game al aan het spelen en heb je brandende eerste impressies? Drop het vooral in de comments hieronder!

Twijfel je nog? Lees dan vooral de review op Gamer.nl of luister naar de nieuwe Bonuslevel.

New Pokémon Snap is een vervolg op de Nintendo 64-game, waarin spelers allerlei verschillende pokémon op de gevoelige plaat leggen. De foto’s worden vervolgens van een score voorzien door een professor. Ook kan men de foto’s online delen. New Pokémon Snap komt op 30 april uit op Nintendo Switch.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Gourami
Gourami
2 jaren geleden

Review klinkt goed vraag me alleen af hoeveel speelduur deze game te bieden heeft.

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Gourami
CodyvandenBogert
2 jaren geleden
Antwoord aan  MonsterCrab

Dan moet je er wel echt doorheen crossen!

Gourami
Gourami
2 jaren geleden
Antwoord aan  MonsterCrab

Met 20 uur kan ik wel leven.

Dokter Caspari
2 jaren geleden

Lijkt me een leuke game, maar niet full-priced. Dus deze zal ik waarschijnlijk nooit spelen.

CertifiedLoverBoy
CertifiedLoverBoy
2 jaren geleden
Antwoord aan  Dokter Caspari

Haha ik snap dit soort reacties echt niet. Je moet het zelf weten maar ik koop een game altijd op launch en wanneer ik klaar ben verkoop ik ‘m voor €40-45. Dan speel ik inprincipe de nieuwste game voor €15,-. Is dat teveel geld voor sommige?

Dokter Caspari
2 jaren geleden
Antwoord aan  CertifiedLoverBoy

Komt omdat ik spaar en jij verkoopt. Games die ik in huis haal komen bij mij op de plank en worden onderdeel van de collectie. Deze hobby wordt mij alleen te duur wanneer ik al mijn games voor 60 euro moet kopen. Dus vandaar. En games als dit vind ik de prijs niet waard. Nieuwe TES, Zelda, GTA = prima. Maar niet games als dit waar ik na 15 uur klaar mee ben.

LeegBlikjeWater
2 jaren geleden

Ik heb het origineel nooit gespeeld. Is er veel nostalgie nodig om er het meeste uit te halen? Hoe dan ook zin in Snap!

Wie cast jij als de slechterik in Miitopia?

Algemeen topic: Returnal