in ,

Algemeen topic: Nintendo Direct vanavond 18.00 uur

We zijn alweer aanbeland bij de laatste dag van de E3. De meeste presentaties tot nu toe waren niet bepaald spectaculair. Vanavond is het de beurt aan Nintendo om hun plannen voor komend jaar te tonen. Nintendo presenteert gedurende het jaar meermaals een Nintendo Direct maar wie weet dat ze iets bijzonders voor ons achter de hand houden!

Nintendo heeft aangekondigd dat het een ongeveer 40 minuten durende E3 2021 Nintendo Direct zal organiseren, exclusief gericht op Nintendo Switch-software, waarvan het meeste in 2021 zal worden uitgebracht, gevolgd door ongeveer 3 uur gameplay in de Nintendo Tree House Live-show.

Wat zijn jullie verwachtingen voor vanavond? Gaan we meer beelden van Breath of the Wild 2 zien? Of wordt deze presentatie een tegenvaller?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
SamuraiPizzaCat
2 jaren geleden

Waarom hoor ik bijna niemand over het hoogtepunt van de Direct, de Zelda G&W? 😀

NightyNite
NightyNite
2 jaren geleden

Ik hoop vanavond in ieder geval op The Legend of Zelda nieuws, BotW2, misschien nog wat remasters/remakes op de switch (OoT, MM, WW collectie o.i.d.). Verder hoop ik op andere leuke verassingen!

Luigi1985
2 jaren geleden

Nu wordt het wel weer eens tijd om iets moois te laten zien. Hoop niet dat er eerst weer 10-15 min aan Mario Golf en Skyward Sword worden besteed en dan op t eind nog een lange trailer van Splatoon 3. Ik wil alleen maar nieuwe games en Botw en Metroid prime 4 zien.

mole28
2 jaren geleden

of-topic: Hebben nog meer mensen er last van dat ze sinds de update niets uit de eshop kunnen downloaden/updaten?
Ik weet van minstens 2 anderen die het ook nog steeds niet lukt.

Gourami
Gourami
2 jaren geleden
Antwoord aan  mole28

Ja ik heb er ook last van en de vrouw op haar Switch ook.

Luigi1985
2 jaren geleden

Ik heb soms het idee dat Nintendo het grove geschut vasthoudt tot die chiptekorten opgelost zijn en of tot het moment dat Sony ook volle bak kan en gaat knallen.

Deze direct vond ik licht teleurstellend. De Zelda-trailer was natuurlijk erg vet en Metroid Dread wil ik uiteraard ook graag spelen. Verder ben ik blij met Advance Wars. Wel bijzonder dat ze en een Mario Party en een Wario Ware game laten zien. Wario vond ik voor DS altijd super leuk, maar dat is een jaar of twaalf geleden. En om daar 60€ voor neer te tellen…

Er zit wel wat leuks tussen, maar ben verre van hyped. Lijkt me sterk dat ze voor het tweede jaar op rij een matig najaar hebben. Hopelijk wordt er in september ofzo nog iets uit de hoge hoed getoverd. DKC ofzo.

Gourami
Gourami
2 jaren geleden

Advance Wars en 2d Metroid damn ik ben happy. Daarnaast die Mario Party is ook leuk.

PietS.
PietS.
2 jaren geleden

Metroid Dread & BotW2 trailer: Heel vet (op de release datum na dan)! ❤️
De rest: Saai. Alleen maar mini-games, over-the-top Japanse games en filler.

5/10.

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door PietS.

Die Hard-schrijver werkt aan live-action Assassin’s Creed-serie

Vervolg op actie-rpg Elex aangekondigd