in ,

Algemeen topic: Xbox & Bethesda Games Showcase vanavond 19.00 uur

Na een ietwat teleurstellende Ubisoft Forward is het vanavond om 19.00u de beurt aan Xbox & Bethesda om hun games voor de komende periode aan te kondigen. Over de inhoud van de presentatie is nog weinig bekend, ook al kunnen we aan de poster opmaken dat we sowieso meer van Halo Infinite gaan zien.

Vanuit Microsoft is er één game in het bijzonder waar ik erg benieuwd naar ben: de nieuwe Fable. 

Fable 1 heeft een speciaal plekje in m’n hart. Ik heb die game meerdere keren uitgespeeld en vond het destijds geweldig om te zien hoe je personage zich vormt naar de keuzes die jij in de game maakt.

De latere delen heb ik ook met plezier gespeeld maar wisten nooit dat gevoel van deel 1 te overtreffen. Hopelijk dat deze reboot daar verandering in gaat brengen!

Vanuit Bethesda ben ik best benieuwd naar Starfield, we zouden nu inmiddels toch wel wat meer over de game te zien moeten krijgen? Om eerlijk te zijn wacht ik nog het meest op een nieuwe Elder Scrolls, wat mij betreft mag Starfield snel uitkomen zodat ze zich meer op TES VI kunnen richten. Al moet ik zeggen dat ik sinds Fallout 4 wel steeds minder vertrouwen in Bethesda begin te krijgen…

 

Welke wensen of verwachtingen hebben jullie voor vanavond?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
SamuraiPizzaCat
2 jaren geleden

Microsoft pres was best ok. Forza was tof, Flight Sim was nice. Zag verder nog wat kleinere games die me best ok leken. Replaced bijv. of Somerville. Ben geen Halo fan maar de PvP zag er leuk uit!

Psychonauts 2 verschijnt op 25 augustus

Hades verschijnt op 13 augustus voor Xbox Series X, Series X en Xbox One