in , , ,

Alle aankondigingen van de Gamescom Opening Night Live

Saints Row komt 25 februari uit

Ontwikkelaar Volition toonde een eerste trailer van de nieuwe Saints Row. De game is een reboot en speelt zich af in een nieuw gebied genaamd Santo Ileso, waarin de Saints in onder andere problemen hebben met de Los Panteros bende, een van de drie gangs in de game. 

Ook werd er kort gameplay getoond van een paar seconden waarin vooral combat aan bod komt. Spelers kunnen bendes verslaan en hun gebieden inzetten voor doelen die ze zelf mogen bepalen. Op deze manier kan de speler zelf bepalen wat voor type activiteiten ze krijgen voor deze plekken.

Saints Row komt 25 februari uit voor PS4, PS5, Xbox One, Series X en S, en PC.

https://www.youtube.com/watch?v=O4K434339ts

Marvel Midnight Suns aangekondigd

Een nieuwe Marvel-game komt uit waarin veel verschillende personages van de comics zitten. Midnight Suns is een tactische Het hoofdpersonage is een compleet nieuwe held, The Hunter, die compleet aangepast kan worden door de speler. Onder andere Wolverine, Blade, Iron Man en Ghost Rider zitten in de game. De gameplay moet lijken op XCOM, maar is naar eigen zeggen meer een game die draait om relaties. Op 1 september wordt er gameplay getoond van de game. De game wordt ontwikkeld door Firaxis en uitgegeven door 2K.

Midnight Suns verschijnt in maart 2022 voor PS4, PS5, Xbox One, Series X en S, Switch, en PC.

Uitgebreide gameplay Call of Duty Vanguard getoond

Een 10 minuten lange gameplayvideo werd getoond tijdens de presentatie. In Vanguard besturen spelers de vrouwelijke Polina. De missie begint in stealth terwijl Polina zich door het huis sluipt en schiet. De missie lijkt vooralsnog veel nadruk op stealth te leggen en de game heeft dan ook een takedown mechanic. De game wordt ontwikkeld door Sledgehammer Games en wordt uitgegeven door Activision.

Call of Duty Vanguard komt 5 november uit voor PS4, PS5, Xbox One, Series X en S, en PC.

Campaign en multiplayer Halo Infinite komen 8 december uit

Tijdens de presentatie toonde 343 Industries een cinematic trailer waarin Spartans centraal staan. Zo worden er verschillende spartans in actie gezet om iemand te redden. De jongedame blijkt later zelf een spartan te zijn geworden. 

Ook vertelde head of creative Joseph Staten wat meer over de multiplayer modus. De cinematische trailer markeert het begin van het verhaal en het eerste seizoen rondom de free to play multiplayer. Tot slot werd bekendgemaakt dat singleplayer en multiplayer van Halo Infinite op 8 december verschijnen. 343 Industries liet eerder al weten dat de co-op en Forge modi respectievelijk drie en zes maanden later uitkomen. 

Ook komt er een nieuwe Xbox Elite Controller in de stijl van Master chief, het 20-jarig bestaan van de Halo-franchise te vieren. Ook komt er een Xbox Series X met Halo-behuizing.

Halo Infinite verschijnt 8 december voor Xbox One, Series X en S, en PC. De multiplayer is gratis.

Massive Monster onthuld Cult of the Lamb

In cult of the Lamb besturen spelers een vervloekt lammetje en moeten ze een cult zien te maken door nieuwe gebouwen te maken en andere items te craften. Ook kunnen ze op verkenning gaan in een random generated wereld vol met gevechten en loot. De game wordt uitgegeven door Devolver Digital.

Cult of the Lamb komt in 2022 uit voor PC.

Nieuwe gameplay Midnight Fight Express getoond.

De isometrische fighter komt in de zomer van 2022 uit voor PS4, Xbox One, Switch, en PC.

Black Desert-maker Pearl Abyss onthuld DokeV.

Ik zal je eerlijk zeggen, ik heb geen flauw idee wat de bedoeling is van deze game. Kijk de trailer maar. Het belooft in ieder geval een game vol variate met goede graphics te zijn. Er is nog geen releasedatum bekend, of naar welke platformen de game komt.

Nieuwe gameplay TMNT Shredder’s Revenge getoond

De pixelated brawler was al eerder aangekondigd, maar heeft nu nieuwe beelden. De trailer laat onder andere zien dat Turtles weer levend kunnen worden door pizza’s. De game wordt ontwikkeld door DotEmu. Een releasedatum en welke platformen de game naartoe komt is niet bekend.

Splitgate Season 0 aangekondigd

Het eerste seizoen wordt seizoen 0 genoemd en introduceert nieuwe ranking, maps en geweren.

Rider’s Republic beta verlengd tot 28 augustus en beschikbaar voor iedereen

De openwereld extreme sports game is al een tijdje in gesloten beta. De trailer liet naast nieuwe gameplay ook weten dat de beta vanaf nu beschikbaar is voor iedereen tot 28 augustus.

Rider’s Republic komt 28 oktober uit voor PS4, PS5, Xbox One, Series X en S, en PC.

Lego Star Wars: The Skywalker Saga getoond

De game is een collectie van de hele skywalker saga, dus episode 1 tot en met 9. De sequel- en prequel-trilogie hadden al games, maar worden nu samen met de nieuwe trilogie verpakt in 1 nieuwe game. 

Lego Star Wars: The Skywalker Saga komt in de lente van 2022 uit voor PS4, PS5, Xbox One, Series X en S, Switch, en PC.

Free to play voetbalgame UFL onthuld

Er is nog niet veel bekend over de game. Het wordt een gratis online voetbalgame. Dat dus. Het is niet bekend wanneer de game moet uitkomen en voor welke platformen.

The Outlast Trials gameplaytrailer

The Outlast Trials komt in 2022 uit voor PS4, Xbox One, en PC.

Jurassic Park Evolution 2 alpha-beelden getoond

Jurassic Park Evolution 2 is het vervolg op de eerste parkbuilder. 

Jurassic Park Evolution 2 komt 9 november uit voor PS4, PS5, Xbox One, Series X en S, en PC.

Far Cry 6 krijgt verhaaltrailer

Spelers besturen in Far Cry 6 de Yara-inwoner Dani Rojas, die als guerrillastrijder vecht voor de vrijheid in de jungles, stranden en hoofdstad Esperanza. Spelers bepalen zelf het geslacht en uiterlijk van Dani, al werd ze in de trailer als vrouwelijk personage weergegeven. De main villain van de game is de dictator Anton Castillo, gespeeld door Breaking Bad-acteur Giancarlo Esposito.

Far Cry 6 komt 7 oktober uit voor PS4, PS5, Xbox One, Series X en S, en PC.

Bandai Namco onthuld parkbuilder Park Beyond

De game geeft een kleine draai aan het genre door de mogelijkheid van fantasievolle, grenzeloze attracties. De game belooft een oneindige mogelijkheid van attracties.

Toreador is een van de clans in Bloodhunt

Een van de clans in de free to play vampieren battle royale-game Bloodhunt is onthuld.

Bloodhunt komt 7 september uit in Early Acces voor PC.

Horizon: Forbidden West uitgesteld naar 22 februari 2022

Dat werd bekendgemaakt in een update door Guerilla Games’ Matthijs de Jonge. 

Jett: The Far Shore verschijnt 5 oktober 

De ruimte exploratie-game werd vorig jaar al getoond tijdens een presentatie van Sony, maar werd toen uitgesteld naar 2021 zonder precieze releasedatum. 

Jett: The Far Shore komt 5 oktober uit voor PS4, PS5, en PC.

Amazon MMO New World krijgt open beta

De beta loopt van 9 tot 12 september. New World is de eerste game van Amazon Games en wordt niet een gratis mmo. De huidige prijs op Steam is 39,99.

New World komt 28 september uit voor PC.

Tales of-franchise viert 25e jubileum

Er komt een gloednieuwe game uit voor smartphones genaamd Tales of Luminaria. Ook is de demo van Tales of Arise vanaf nu beschikbaar.

Tale of Arise komt 9 september uit voor PS4, PS5, Xbox One, Series X en S, en PC. 

Junglebook-outfits komen naar Fall Guys

Niks meer, niks minder.

Valheim-update Hearth & Home onthuld

Via een geanimeerde trailer werd de update onthuld. Vooralsnog is er weinig bekend over de update. De trailer laat denken dat het om uitbreidingen binnen huizen zal gaan, maar ook worden er drakenkoppen gedragen door de personages.

Hearth & Home komt 16 september uit voor PC.

Death Stranding: Director’s Cut uitgebreid getoond

De uitbreiding verbetert onder andere de prestaties en graphics van de PS4-game voor PS5. Verder voegt het ook een nieuwe verhaal toe en nieuwe bouwstukken om te plaatsen in de wereld. Ook is de combat verbeterd met nieuwe wapens en aanvallen. 

Zo kan Sam nu een soort jetpack dragen waarmee hij van hoge plekken kan springen en veilig kan landen door rustig naar beneden te zweven. Ook heeft de game nu een uitgebreide trainingssimulatie en een firing range om wapens te testen. 

De Director’s Cut heeft ook nieuwe missies in nieuwe gebieden. De trailer laat vooral beelden zien onder de grond of in gebouwen. Vooralsnog lijkt het er niet op dat de nieuwe missies extra gebieden toevoegen aan de bestaande wereld.

Death Stranding: Director’s Cut komt 24 september uit voor PS5.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luigi1985
11 maanden geleden

Dat DokeV is vaag joh. Ziet er wel erg mooi uit. Maar idd ene moment lijkt t Pokémon en het andere moment gta op een skateboard.

Turtles ziet er wel Nice uit

The Art-I.Gallery #1

Wat spelen we dit weekend? 28 en 29 augustus